Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Pernille, 20 år, Pårørende

Tilbage

Jeg skriver ind for at fortælle min livshistorie, så andre kan se de ikke er alene.
Min far er alkoholiker, og jeg får helt ondt i maven af bare og skrive det.
Min far begyndte og drikke da han skred fra min mor da jeg blev født. Jeg har derfor altid boet med min mor, men har haft en stærkt forhold til min far, da jeg er hans eneste datter. Min far har så drukkket siden jeg blev født. Jeg har tit oplevet at han har kørt med mig døddrukken hvor jeg har taget fat i rattet fordi han kørte direkte ud mod grøften. Utrolig jeg er i live idag.
Min far kørte så galt en dag, og det var dengang det gik op for at min far er alkoholiker. Han var SÅ tæt på og dø, men gjorde det ikke. Jeg tog hen til ham og jeg græd og græd, og forlangte han skulle stoppe med og drikke. Det lovede han mig mens han også græd.
Siden da er han blevet hentet af politiet og kommet i fængsel fordi han blev gift med en sindssyg kone. Hun drak også og var blandnings misbruger. Hun forbød mig at se min far da hun var sygelig jaloux på mig om min fars forhold.
Han gjorde bare som hun sagde, og valgte mig fra. Jeg skrev derefter et brev til ham da han ikke kontaktede mig mere. Jeg skrev at han skulle blive skilt, og stoppe med og drikke hvis han nogensinde vil se mig igen.
Han blev skilt men stoppede ikke med og drikke. Jeg har støttet ham i årevis og støttet ham 100% da han kom på behandlings hjem, men han stak af om natten. Min far har skufftet mig så mange gange at jeg ikke ser ham mere.
Han har valgt alkoholen frem for mig desværre.
Men hvis han nogensinde indser hams problem vil jeg være der for ham selvom har har gjort nok ondt. Han har også formået og give min kæreste gennem 3 år skylden for det hele, tror han gjorde det fordi min far kunne se at min kæreste virkelig er der for mig. Han har også slået min kæreste og truet ham på livet foran min familie på min fars side, men de gjorde ingentimg, og de ser allesammen hinanden undtagen mig om min bror da vi har valgt ikke og se dem mere.

Det var så min historie håber nogle kan bruge det til noget.


Tilbage