Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Snoopy, 50 år, Afhængig

Tilbage

Jeg holder hermed mit løfte om at fortælle lidt om mig selv.
Hvordan kom det så langt?? Tjah jeg ved det egentlig ikke, men vi kan jo begynde med begyndelsen.
Siden jeg var ung, har jeg haft et stort forbrug af alkohol. Det har naturligvis medført lejlighedsvise problemer. Det vil det vel altid gøre?? Det forhindrede mig dog ikke i at uddanne og videre uddanne mig.
Det har heller ikke forhindret mig i at opnå gode stillinger og stille og rolig klatre op ad rangstigen.

Men så for ca. 10 år siden begyndte det at gå galt. Jeg begyndte at drikke mere og mere. Det endte som bekendt med at jeg endte som alkoholiker. Hvad der bevirkede det ved jeg ikke. Der har ikke været så dramatiske begivenheder i mit liv, at jeg ikke har kunnet klare dem. Det nærmeste jeg kan komme en forklaring er, at jeg fra det tidspunkt har haft stillinger hvor der var rigelige forsyninger af alkohol.
Jeg har bl.a. rejst meget og besøgt leverandører i stor stil. I forb. med disse rejser har jeg indtaget væsentlig mere alkohol end sædvanligt bl.a. ved de obligatoriske forretningsmiddage.
Et andet forhold når man rejser så meget er kedsomhed. Man er på fra man har indtaget morgenmaden og til man kommer hjem til hotellet. Derefter er der kun tomhed. En tomhed jeg alt for ofte har udfyldt med besøg i baren.

Det er i meget korte træk min historie samt et forsøg på at analysere hvorfor jeg er havnet som alkoholiker.


Tilbage