Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Den svigtede, 30 år, Pårørende

Tilbage

Jeg vidste at alt var for godt til at være sandt… nu står jeg her og ved ikke hvad som sker, kan jeg nogensinde stole på ham igen?
Et svigt som er grusomt og helt umuligt at sætte ord på. Har fået rådet at forlade ham, men min kærlighed er alt for stor til at jeg kan. Men lige nu ved jeg ikke… Jeg forsøger at holde om ham men det er som om alle mine følelser har forsvundet. Er det for at jeg tvinge ham at komme ud af skabet, at vise sit sande jeg for sine venner sin familie. Jeg forsøger men jeg ved ikke hvad at gøre. Jeg føler en tomhed, et sort hul uden bund … tårerne findes der men de vil ikke rigtigt give sig til kende … alt er bare så fucking svært hvad skal jeg gøre?

Spørgsmålene som findes … Har jeg tvunget ham ind i det? Har jeg gjort noget forkert? Hvorfor jeg? … Den ring jeg bærer på min finger føles tung og ubekvem.

Han mener at han ikke har et problem. Men han har et problem. 
Føler mig vældigt alene nu i denne store grimme verden og jeg ved ikke om jeg klarer det her.
Han som jeg elsker har skuffet og svigtet mig, men jeg kan ikke forlade ham, han har været der når jeg haft behov for ham, nu er det min tur til at være stærk.
Men er jeg det? Klarer jeg at hjælpe ham? Jeg førsøger selv på at hele mig selv, skal jeg nu hele ham også … hvad gør jeg … jeg skal fandme ikke ligge mig ned og dø, for hvem hjælper det?
Men man er så magtløs og alene og jeg ved ikke ud eller ind… Søger svar på spørgsmål jeg ikke har… hvad er op og hvad er ned … hvad er sort og hvad er hvidt, jeg ved at det er sort … og følelsen jeg ikke kan beskrive eller give ord, svigtet som så mange gange før i mit liv … ved ikke om jeg overreager eller bare er ked over det som sker … vil holde om han kramme han men jeg klarer det ikke, vil ikke vare som en vagthund over for ham men jeg vil hjælpe men mine resourser er ikke tilstrækkelige … hvad gør jeg … står magt løs i en grim verden og jeg er offer for en anden persons dårlige valg, men jeg elsker jo ham og klarer mig ikke uden ham.
Han har givet mig så meget, men nu ved jeg ikke mere, alt er tomt, alt er borte, men jeg vil være den stærke og vise at jeg findes der for ham men det er så fucking svært og jeg ved ikke mere ...jeg skriver for at få ud mig alt og måske kan det hjælpe men alt føles som om det ikke findes håb for os længre … kærligheden er som borte og mine følelser ja hvad siger man … Alt er sort og ad helvede men VI skal klare det sammen …


Tilbage