Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Janni 3, 23 år, Pårørende

Tilbage

Jeg er en ung pige på 23 der ikke hele sit liv har været pårørende til en alkoholmisbruger. Problemerne startede først da min mor og far gik fra hinanden.
De første mange år efter dette kendte jeg ikke rigtig min far, og voksede derfor op i den perfekte kernefamilie sammen med min mor, bror og stedfar!
Indtil den dag min far ville ha os igen!
Dette gik også fint - vi var små og vidste ikke rigtig hvad der foregik. Den dag idag hvor både min bror og jeg er voksne kan vi begge se det!

Vores far har et alkohol problem.
Han åbner flasker af forskellige slags sprut, drikker det og fylder så flaskerne op med vand for at dem, hvis sprut han har drukket, ikke opdager det. Han drikker alle øllene hos familie og venner for så at sætte kapslen på og stille dem ned i kassen igen så det ikke opdages. 
I mange år har det stået på sådan.
Han melder sig ind og ud af vores liv, han gider ikke rigtig være der for det er sjovere de steder hvor han kan få sine øl og der kan gå flere måneder hvor vi hverken ser eller hører noget til vores far.

Den smerte jeg oplever indeni hver gang gør så ondt. 
Hvorfor fik han os så når han ikke gider os?
Hver gang har man troen på at han bliver og vil være en del af en, hvorpå han så gang på gang skuffer os. Hvad skal man gøre??
Man føler sig efterladt og alene, man græder indeni.

Idag har jeg selv fået en søn og jeg har lovet mig selv, at sådan skal han aldrig have det. Han skal ikke vokse op som jeg gjorde. 
Han skal have tryghed og al den kærlighed fra begge sine forældre han kan få. 
Han skal ikke mangle noget og bestemt ikke have den følelse i kroppen, som jeg føler hver dag når jeg vågner.

Jeg vil ikke lade min fars fald tage mig med selvom det af og til føles som den eneste udvej.


Tilbage