Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Carina, 35 år, Pårørende

Tilbage

Skriver dette for at komme af med al min fortvivlelse over alkohol og sygehus og min mor... og over at jeg ikke bliver kontaktet af sygehuset at de får min mor ind, da det var så tæt på at jeg havde mistet min mor denne gang.

Jeg kører til kbh torsdag og skal ha lavet bil ved min far og lige hilse på min mor på samme tid og skal hjem igen om torsdagen.
Men får af vide af min moras underbo at min mor er kørt på sygehus og de ikk ved hvilken sygehus og jeg kan se min mobil er ved at løbe tør for strøm.
Jeg ringer derfor til en veninde igennem de sidste 30 år for at får lov til at låne et wc og en telefon for at finde ud af hvor min mor ligger henne, men hun tager ikk telefonen hvorefter jeg skriver til hende at det er meget vigtigt at jeg kommer til at tale med hende, MEN AK JEG HAR STADIG IKK HØRT FRA HENDE AF OG HUN KALDER SIG FOR EN VENINDE.

Jeg finder ud af min mor ligger på Frederiksberg sygehus og snakker med en læge i telefonen og får af vide hvor slemt det står til med hende, og tager derover og ser hende og kun se hende for der er ikk noget livstegn fra hende af, hun ligger koblet til mange maskiner på akut hjerteafd. og er meget tynd og meget gul i huden og især i hovedet.
Jeg køre derfra ud og får lavet bil og tager tilbage til sygehuset og min mor er vågnet imellem tiden og jeg skal bruge en nøgle til hendes lejlighed og får af vide at viseværten har en nøgle og jeg snakker med ham og får af viede at det er ham der har fundet hende liggende på gulvet derhjemme.

Jeg tager op i lejligheden og får mit livs chok jeg har aldrig set min mors hjem på den måde, for at sige det meget mildt der er lort på gulvet og lort i sengen og på badeværelset og det er så ulækkert at jeg starter med at gøre badeværelset rent i ren klorin og wc’et osse.
Og det ender at jeg bliver i kbh til lørdag, og JEG ER MEGET GLAD FOR JEG HAR TO VENINDER hvor af den ene har min søn og siger du tager bare den tid du skal bruge derover og den anden støtter mig psykisk igennem de dage for det er voldsomt hårdt at se sin mor på den måde og se hendes omgivelser på den måde.

Og min mor har 3 veninder eller kaldet druk venner som kun kommer i mors hjem for at drikke alkohol og her er der tale om min. en fl. vodka om dagen.
Men jeg får snakkede med min mor om dette her og hendes tilstand og hun ved dette er sidste chance og hendes krop vil heller ikk være med mere efter at ha haft en alkohol misbrug i gennem de sidste 30 år som er blevet værre de sidste 10 år.

Jeg håber at dette er et wake up for min mor nu og hun holder sig fra alt der hedder alkohol og nu bruger jeg nogle dage i weekenden med en veninde for at får ryddet op og gjort rent i min mors lejlighed, for er nu startede men det er uoverskueligt for en person at gøre det selv og så gør det hammer ondt at se at hun bare har ladet det stå til og blive så ulækkert.

Jaaa så er en meget brugt og træt pige kommet for kbh igen efter at være blevet færdig i min mors lejlighed der er gjort rent og ryddet op og smidt ud og puha dette kan slet ikk beskrives hvor slemt det var og jeg havde en veninde med til kbh som havde set sådan et hjem før men ak hun blev overraskede idet hun aldrig havde set noget lignende for fy fa føj....:-( men ak omstændigheder gjorde lige at jeg måtte en tur retur til Jylland om lørdage og pyha sikke en tur det tog 5 1/2 time at køre tilbage til Jylland idet at det begyndte at sne på den anden side af Kolding og det bare lage sig og sikke en tur var i kbh kl 23 om aften...:-( og mega træt og øm i kroppen efter turen... Og sikke et skod afd. min mor er, kommer på de ved at jeg kommer lang vejs fra og har 300 km og er på sygehuset og bliver smidt ud kl 20.15 ikk noget om, om vi kan gå ind i opholdsstuen næææ nej det er bare ud af døren der er ingen der snakker sammen på afd. om hvad der skal ske med min mor og om hvordan det går med hende.-( man får forskellige oplysninger af sygeplejersker og af læger og hvem skal man så lige tro på i alt dette her...:-( og det er ikk de store fremskridt der sker med min mor hun kan stadig ikk komme ud og i en seng og kan ikk går uden at ha en rollator at gå med og kan da slet ikk ha sådan i sit hjem at gå med det er der bare ikk plads til og midt i dette får jeg af vide i går aftes at de overvejer at sende hende hjem på mandag....
hvor er virkeligheden henne i dette her....???

Men det er da alt tid noget at jeg ved hun ikk kommer hjem før der har været et nyt møde med hjemmeplejen om hvad der skal ske når hun kommer hjem og hvilke hjælp hun skal ha og hjælp til at forblive ædru resten af sit liv.
Midt i alt det dør min onkel mandag aften ikk noget så vi ikk ved ville ske men behøver det at komme på engang og det kommer alligevel som et chok for en at ligepludslig er han bare væk og man ikk skal se eller høre ham igen..:-( jeg skal så pænt fortælle min mor inden jeg køre hjem at min onkel er død hvilke ikk gør det nemmer for hende da idet vi har haft ham i mange år.
Men nu sidder man med et kæmpe spørgsmål hva skal der ske med min mor.
Idet at jeg ved og osse lige har erfaret i mandags at når man holder med at drikke fra den ene dag til den anden dag efter at ha drukket i så mange år og i den mængde det kan kroppen og leveren ikk holde til bare at holde, skal jeg nu midste min mor fordi hun holder med at drikke hmm forsætter hun med at drikke mister jeg hende osse, dette er temmelig uretfærdigt.
Og i dag ved jeg ikk om hun virkelig holder med at drikke eller det kun er i denne her første periode hun holder sig.

Tilbage