Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Jesper, 21 år, Afhængig

Tilbage

Hej...
Hvor skal jeg begynde.
Først og fremmest har jeg aldrig selv følt jeg har et problem med alkohol.
Men det har jeg måske nok.

Jeg begyndte at drikke i 13 års alderen til fester i weekenden.
Jeg er opvokset i et godt hjem med min mor og stedfar, dog har jeg aldrig haft et forhold til min far der er alkoholikker.
Jeg drak vel ganske normalt indtil jeg var 17 år.
Her prøvede jeg amfetemin første gang bare for at prøve det og siden tog jeg stoffer hver anden weekend, det var alt muligt forskelligt og jeg festede som regel i 24 timer i træk indtil jeg var 19 år hvor jeg heldigvis slap for det.

Efter jeg blev 18 år og begyndte at gå på diskoteker begyndte det for alvor at tage fat med alkohol forbruget.
Jeg har aldrig lært at gå hjem kl 6 men finder altid en mulighed for at drikke videre.
Når jeg drikker handler det ikke om hvor godt det smager, men om hvor hurtig jeg kan tømme glasset.
De sidste to år har jeg valgt ikke at gå så meget i byen (Drikker ikke i hverdagen) da jeg er bange for at drikke mig hjernelam, hvilket jeg også gøre når jeg tager i byen.
Jeg har vel mistet 8 telefoner og har mistet mit dankort 23 gange og har mistet nøgler + jakker utallige gange + brugt et overflød af penge.
Jeg har det altid ad helved til de efterfølgende dage og tøre ikke gå ud og vise mig i byen før onsdagen og føler alle folk griner af mig.
Hver gang jeg drikker får jeg hukommelsestab og render rundt og ter mig som fjollet.
Jeg ved godt jeg drikker for meget når jeg er afsted i byen og hver gang vil jeg gøre noget ved det men får aldrig gjort det.

Grunden til jeg nok skriver herinde er fordi jeg har fået nok, og fordi jeg stadig er nervøs for at jeg skal ud og bældre igen og ødelægge så meget for mig selv.
Min kæreste er også lige skredet da hun ikke kunne holde ud at bo sammen med mig da jeg hvergang jeg er i byen kommer hjem og har tisset i bukserne eller smidt noget væk.

 


Tilbage