Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Heidi, 34 år, Afhængig

Tilbage

hej jeg hedder Heidi og er 34 år.
Jeg har drukket siden jeg var 10 år, kan huske min far holdt havefest, og jeg gik og drak sjatter og tog slurke af ren spiritus, det endte med at jeg løb forvilede rundt oppe på vejen, og min veninde tog mig hjem.

Min far blev ikke rigtig sur, han drak selv meget dengang, min mor begik selvmord da jeg var 4 år, hun var også alkoholiker, og drak wc rens i en brandert, og så lå hun i coma i 3 uger, og døde så.

Da jeg var 12 år begyndte jeg også og ryge hash, pjækkede fra skole for at kunne drikke og ryge.
Jeg fik 10 klasse ved ikke lige hvordan for jeg var der stort set aldrig, men så mødte jeg en fyr fra kbh og flyttede dertil, jeg drak hver dag, kunne ikke holde mig selv ud når jeg ikke var påvirket eller være social, følte mig helt forkert når jeg ikke var stiv.

Da jeg var 19 år fik jeg mit første angstanfald, har aldrig oplevet noget lignende, så jeg blev henvist til en "sød" psykiater der med glæde udskrev tonsvis af benzodiazebiner til mig, endnu et nyt stof jeg blev afhængig af.

Jeg fandt en ny fyr, og hans storebror var stiknarkoman,og jeg var fuld en dag, og så tog jeg med ham ind i istedgade og der fik jeg mit første skud heroin, hold da op en ro det gav, tænkte bare hvor har du været hele mit liv. levet som blandingsmisbruger i 4-5 år, og så blev jeg så gravid i 2003, og tog i behandling, det var en sej kamp for jeg kæmpet både med angsten og trangen, det var et helvede.

Så gik der godt 3 år, så begyndte jeg og drikke lidt hveranden weekenden,og så blev det til hverdag igen, blev så gravid igen, og stoppede fuldstændig i knap 2 år, men røg så på den igen og har været det siden, indtil for 6 dage siden, der tog jeg beslutningen om at jeg bare ik vil det her mere,vil ikke byde mine børn det eller mig selv, havde en blodprop i lungen for 3 måneder siden, så helbredet kan det bare heller ikke mere, men det er en sej kamp at holde sig fra den første, men jeg har været ædru før i langtid så ved det kan lade sig gøre, man bliver nød til at smide håndklædet i ringen og be om hjælp.


Tilbage