Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Pol Cambell, 50 år, Afhængig

Tilbage

Hej Med Jer.
Mit navn er Pol og jeg har en historie at fortælle.
Se den begyndte vel engang der midt i tresserne hvor jeg blev født , men vi springer så ca ti år frem Hvor vi flytter til Danmark , og her må i forestille jer en lidt for lille forsagt knægt der går i skole med sin fine uniform og har det godt , der bliver rykket op med rode og flyttet til et koldt og fremmed land.

Jeg kunne ikke et ord dansk men bliver efter et par måneder sat på skolebussen og så bare afsted.

Og så var jeg også den yngste i klassen så det gik jo som i vel kan forstå ikke ligefrem godt.
Hvis vi så springer frem til hvor jeg slipper ud af skolen, der for mig jo var helvedes forgård, ser i foran jer en ung mand der allerede der var ved at blive tabt.
Der var allerede en del småkriminalitet og som 15 eller 16 årig et umådeholdende indtag af alkohol, der havde jeg opdaget at rusen tog mig væk fra den verden jeg aldrig følte mig rigtig i.
Og som det jo tit er i sådanne historier blev alting kun værer.
Jeg havde da en omgangskreds, men jeg følte mig alligevel udenfor, og i grundskolen var jeg underkuet
Dette blev nu hævnet, min respekt blev opnået ved at blive en at de hårdkogte.
Og jeg udviklede mig sådan at hvis jeg fik en tæt ven stak jeg ham fra mig, da jeg jo ikke tålte at nogen kunde se under mit hårde skal.

Via min fars gode kontakter lykkedes det mig alligevel at få en startet en uddannelse men det kneb mig at møde op hver dag da jeg drak mig sanseløs ligeså ofte det kunne lade sig gøre, var der flere øl i kassen blev jeg ved til jeg segnede eller det var blevet morgen.
Så blev det besluttet at jeg skulle afslutte uddannelsen i Haslev som jo dengang var langt væk fra Jylland.
Men der var til gengæld ikke langt fra KBH som jeg hurtig blev intrudeseret til. så gik det jo sådan at jeg fik udviklet mig et voldsom hashmisbrug oven i, men alligevel blev jeg færdiguddannet med rimellige karakterer og jeg vente næsen ud i den store verden for nu sku der tjenes penge. men på det tidspunkt smugdrak jeg på arbejde og røg også hash hver dag og da jeg en dag blev hentet af politiet var det slut med det arbejde.

Jeg tog hjem til min hjemegn og gik på druk hver dag og røg fede der ofte blev supleret med speed.
Indtægten kom fra understøttelse og tyverier, jeg lavede i den periode et røveri og blev senere hjemløs og flakkede en tid til Norge, men så kom der jo en rigtig sød pige og fejede mig op, og hun gjorde virkelig alt godt for mig men jeg var ikke klar til redning.
På et tidspunkt var jeg strandet på en kammerats sofa og har stillede krav til mig og fik mig lidt på benene igen, jeg fik noget løntilskudsjob inden for mit fag, og det var meget svært at holde på et arbejde, for der drak jeg jo også lidt i arbejdstiden men der var brug for mit arbejde så jeg blev fastansat.
Så købte min far et hus til mig, nu jeg havde fast indtægt.
Den renoverede vi så sammen og jeg blev faktisk stabil på mit job selv om jeg ofte kom fuld på arbejde og af og til drak i arbejdstiden.
Men så fik jeg udviklet en hashpsykose der nær havde taget livet af mig og som jeg stadig har men af.

Jeg vil nu springe noget over i historien, for der var noget med en rockerpige og noget slagsmål der gik galt og følgerne deraf.
Historien vender den dag da der kommer en hel ung pige ind i mit liv og hun er gartnerens datter sund og smuk og faktisk alt for ung til mig, men hun vil have mig og vi flytter sammen og vi har begge to fast arbejde men jeg turer stadig rundt og er ikke for stabil.

Da vi så året efter får barn flytter hun og jeg prøver første gang at holde op med at drikke, det lykkedes ikke men forsøget gør at hun flytter ind igen og livet går videre , senere for jeg mig rodet ind i noget gammelt historie fra Norge og havde nær tabt det hele igen , der vender vi den hel om og jeg trækker mig helt fra min fortid og har ikke siden været indvolveret i noget jeg beslutter også at jeg ikke længere vil drikke til hverdag, det gør så et weekend drikkeriet blev tiltagende og jeg sad alene oppe på kontoret og drak til jeg ikke anede hvad jeg lavede.

Her vil jeg så igen springe noget frem, frem til sidste sommer hvor min nu voksne datter i den grad blev ydmydet af sin gamle fordrukne far og dagen efter så gjorde jeg det jeg har haft tilløb til det meste af mit voksne liv jeg stoppede med at drikke!
Det var en kold tyrker og jeg holder godt ved, det er blevet så dejligt at vågne op hver morget og ikke som det første prøve at huske hvad jeg lavede i går.

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage