Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Lars, 58 år, Afhængig

Tilbage

Jeg viser videoen I´m free, fordi sangen passer til mit nye liv.

Endelig en mulighed for at fortælle, at det virkelig KAN lykkes, at komme ud af HELVEDET - mange TAK til Jer, for at gøre et SUVERÆNT stykke arbejde.

Mit RIGTIGE navn er - som jeg har oplyst fra start - Lars - nu bosiddende i Middelfart.
Jeg har livet igennem forsøgt at finde ud af, hvorfor jeg stammede, tissede i sengen til jeg var ca. 12-14 år.
Hvorfor min far gennembankede min mor og hvorfor jeg begyndte at drikke øl som 9 årig.
Det lykkedes mig ALDRIG.
Det har kostet blod, sved og MANGE tårer samt en UTROLIG svigt over for både min kone, mine børn og mine venner.
IGEN IGEN - undskyld til Jer ALLE, som jeg igennem tiden har svigtet, løjet for og OFTE behandlet som om, at det var JER, der var 'de dumme svin'.

Det er for ca. 6 mdr. siden gået op for mig, at det jo var lige omvendt!
2-3 flasker REN whiskey i døgnet får én til at tro, at man ALTID har ret!
TUSIND TAK for Jeres støtte og tillid til mig - trods ALLE mine svigt.

Jeg har MANGE gange - faktisk HVER aften gennem de sidste mange år siddet i garagen, hvor jeg boede før, siddet og drukket TÆT - så jeg til sidst måtte bede vores hund PUK om, at hjælpe mig op af trapperne til kælderen.
Derefter de næste trapper til stueetagen og til sidst trapperne op til mit soveværelse på første-salen. Trofast og SIKKERT hjalp vores Nova Scotia Duck Tolling Retriever mig hele vejen op.
Hun bar også tit min whiskey-flaske, som ALDRIG gik i stykker under denne (for mig) utrolig lange rejse, hvor jeg stort set ALTID måtte kravle - GOD HUND!
Jeg havde i garagen en computer, som jeg OFTEST brugte til musik fra YouTube - men de sidste 12 mdr. mest til at søge efter behandlingssteder.
Trods mine KÆMPE branderter, så gik det som en leg, at finde disse steder på Nettet - selvom musen, tastaturet og computeren SJÆLDENT var enige med mig om, hvor vi skulle hen...
Da vi ENDELIG - over en god flaske fandt 'stedet' - så var det at få ringet til numrene ikke HELT så nemt - så dér lod jeg jo bevidst som om, at jeg ikke kunne ramme tasterne på telefonen - mærkeligt?
Da jeg var FAST besluttet på, at jeg skulle kontakte ét af disse centre, så fandt jeg telefonnummeret på 'stedet' og gemte sedlen til næste dag - hvis jeg da ikke lige havde 'glemt', hvor blokken / kuglepennen var lagt?
Næste aften gentog dette scenario sig - igennem langt mere end et år.
Stakkels hund - hun havde TRAVLT med at passe på mig.

Min kone Laila havde et par gange spurgt mig, om jeg ikke syntes at jeg skulle have hjælp?
Til hvad dog?
Jeg kunne sgu da sagtens styre dette - og dét skulle hun slet ikke bekymre sig om!
Færdig.
Da vi aldrig har haft fælles økonomi - igennem 40 år - så måtte dét da være MIT problem og IKKE hendes!
Jeg tjener GODT og har altid gjort det, så penge har aldrig været noget problem - overhovedet!
To biler, 40 cigaretter samt to-tre flasker Jack Daniels hver dag - no problemo - og jeg selv... - ligeledes no problemo!
Hun kunne jo bare smutte, hvis hun ikke kunne acceptere mig, som jeg ALTID har været!
Hun havde sgu da selv valgt!
Ja, ja - jeg vidste jo godt (inderst inde), at jeg BURDE have sagt JA, når der var børnefødselsdage osv. fælles arrangementer; men der var ALTID ét eller andet, som lige skulle ordnes ved huset, bilerne eller elskerinderne...
- så: Desværre lille skat, desværre drenge - far har arbejdet for meget og er MEGET træt i dag/aften - smut nu med mor så skal I se - det hele går nok godt alligevel!
På den måde droppede Laila TOTALT at spørge MIG, når der var en eller anden 'kom-sammen' i familien.
Så også dér var der en GOD grund til at åbne flaske nr. 3 den dag.

Do I make my self clear? DUMME SVIN - SVIGT, SVIGT, SVIGT, SVI..... - ALTID - og dét gennem mange ÅR! Føj for en 'mand' - Føj for en 'Far' - men desværre kan jeg IKKE ændre det, som ER sket.
Til gengæld kan jeg sige, at da min kone fik samlet min familie og venner og læste et UTROLIGT brev op for mig, da gik jeg fra at være 'jeg kan sg* selv' til at være den jeg reelt var - nemlig den syge stodder som ENDELIG brød totalt sammen og sagde: "Jamen lille skat - Tågelund behandlingscenter koster jo DKK 85.000,00 for 5 ugers ophold!"
Svaret lød: "Hvis du accepterer, så er det både bestilt og betalt" - "så du drikker lige din kaffe færdig, bliver barberet og sætter dig ud i bilen - vi kører om 30 minutter!" - så det gjorde vi.
Længere forklaring osv. - blandt andet om mit møde med min Gud - Sindsrobønnen og MEGET MEGET mere kan du få, hvis du kontakter mig, så vi kan mødes over en kop øl, kaffe eller, hvad DU gerne vil have.
Du skal være HJERTELIG velkommen til at ringe til mig.

NU sidder jeg og drikker øl nr. 4; men så kan jeg også holde mig til det - igen: 'No problemo" TAK til de DYGTIGE folk på Tågelund og ikke MINDST min GUD FAR I HIMLEN, som har givet mig et PRAGTFULDT LIV, som jeg takker SÅ mange gange for - og NEJ NEJ - jeg kommer ALDRIG tilbage til HELVEDET og de SKIDE FLASKER - dét er LIVET sgu FOR berusende til!
Kærligst Lars

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage