Find hjælp til alkoholproblemer og adresser på alkoholbehandling

Behandlingsguiden

Klik på kortet og få adresser på alle de steder, hvor du kan få hjælp.

Overvejer du en alkoholbehandling, at deltage i pårørende terapi eller måske dele dine erfaringer med andre i selvhjælpsgrupper?
Der er mange forskellige muligheder for døgnbehandling, ambulant behandling og terapi.

Her på Hope kan du finde adresser på alle de steder, der tilbyder hjælp i form af behandlingstilbud, rådgivning og hjælp til selvhjælp - du finder adresserne ved at klikke på kortet.
Når du har klikket på det område hvor du søger hjælp, kommer du ind i vores Behandlingsguide, hvor vi har registreret flere end 600 steder der tilbyder hjælp i Danmark og på Grønland og Færøerne.

På Hope Alkohol registrerer vi behandlingssteder, der i forvejen er registreret på Servicestyrelsens www.tilbudsportalen.dk
Alle steder, der tilbyder rådgivning, støtte og hjælp til selvhjælp, kan blive registreret på Hope Alkohol.
Hope Alkohol undersøger ikke rigtigheden af de oplysninger disse steder opgiver og kan derfor ikke stilles til ansvar for oplysningernes rigtighed.

Hvilken hjælp kan du få i Behandlingsguiden?

Der er over 800 steder i Danmark og på Grønland og Færøerne, der tilbyder alkoholbehandling, rådgivning, støtte og omsorg til alkoholstorforbrugere, alkoholafhængige, voksne pårørende og børn der vokser op i alkoholiserede familier.


Alkoholstorforbrugere:

Behandlingsguiden indeholder informationer om ca. 70 behandlingssteder, 100 rådgivningssteder og 250 steder hvor du kan møde andre ligestillede i Danmark og på Grønland og Færøerne.


Voksne pårørende:

Behandlingsguiden indeholder informationer om ca. 90 behandlingssteder med tilbud til pårørende, 100 rådgivningssteder og 220 steder hvor du kan møde andre ligestillede i Danmark og på Grønland og Færøerne.


Drikker din mor eller far for meget?

På hjemmesiden Hope Ung kan du se adresser på steder, hvor du kan få mere at vide om, hvad du kan gøre, hvis mor eller far drikker for meget. Besøg www.hope.dk/ung