Velkommen! Log ind Lav ny profil

Alvorligt problem

Indsendt af Mathias24
Alvorligt problem
14 Nov, 2018 17:23
Hej Hope!

Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte og slutte. Det har været en kamp for mig at tage mig sammen til skrive denne besked.

Jeg har et massivt alkohol problem, og det er jeg udemærket godt klar over. Problemet er at jeg er ensom, deprimeret, stresset og selvmordstruet, når jeg ikke "dulmer".

Det hele startede for et halvt års tid siden, da jeg af flere omgange mistede et arbejde og derved mistede en eventuel løn til husleje. Det resulterede i at jeg i dumhed tog en masse kviklån for at overleve, SELVOM jeg boede sammen med en kæreste, valgte jeg ikke at sige noget som helst til hende. Den dårlige samvittighed og presset fik mig til at drikke mange gange ugentligt, og det gjorde at hun her for en måned siden slog op med mig. Nu er jeg i den situation at jeg ikke kan holde mig selv ud mere. Min gæld vokser, jeg kan ikke magte at tjene nogle penge, jeg lyver om alt, overfor alle min nærmeste, og ikke mindst så drikker jeg hverdag, som regel i det skjulte, hvor jeg flere gange tager mig selv i at henholdsvis gemme vin på mit værelse, og derefter i pendlerfart går ind og drikker.

Det hele stak fuldstændig af da jeg mistede min kæreste, da det trods mit alkoholmisbrug, kom ud af det blå, da vi var igang med at flytte et andet sted hen sammen. Nu bor jeg ved min mor, hvor jeg som regel bare ligger på værelset, med en kæmpe smerte indeni, især hvis jeg prøver at lade være med at drikke. Grundet gæld, ensomhed, alkoholmisbrug, dårlig samvittighed og ekstremt dårligt selvværd, ved jeg simpelthen ikke hvordan jeg skal komme igennem det her. Jeg laver intet i hverdagene, mens problemerne bliver flere, og større.

Jeg har alvorligt brug for hjælp, og ikke mindst brug for at komme væk, da denne bosituation nærmest føles som en negativ indflydelse på mit forbrug. Jeg drikker alt mellem 3-10 genstande hver dag, og jeg har ikke haft en dags pause i tre uger (Bare lige nu ligger jeg med en psykisk og fysisk smerte indeni, og tænker på hvordan jeg skal skaffe noget "der får det til at gå væk"winking smiley

Jeg bor i Aarhus. Jeg håber at i kan finde rundt i min lange besked.

Mvh. en meget desperat og sølle ung mand.
Re: Alvorligt problem
15 Nov, 2018 14:12
Hej Mathias24
Tak for dit brev. Det er ikke spor svært at læse din besked og jeg tror det er godt, at du er startet med at skrive om, hvordan du har det og at der er sket flere ting i dit liv lige nu, som gør dig trist og mismodig. Du har også taget stilling til, at du gerne vil have hjælp og det er derfor du skriver. Det første skridt er taget. Det lyder som om det hele er sket på samme tid for dig. Du skriver at det er sket i løbet af et halvt år. Jeg fornemmer at du før har været i gang med et arbejde, haft kæreste og kunne administrere at drikke mindre.

Et forbrug af alkohol, som du beskriver det er lige nu, er der gode muligheder for at få hjælp til at skrue ned for. Nogle gange kan der være en stor sammenhæng mellem at ha’ det psykisk dårligt og et stigende alkoholforbrug. Selvom du oplever at det ”dulmer” kan det være faktisk virke omvendt.

Da du ikke skriver, hvor gammel du er vil du kunne finde forskellige former for hjælp. Hvis du har en læge kan det være en god ide, at få en aftale og en samtale om du måske kan have behov for nogle samtaler med en psykolog. Lægen har tavshedspligt.

I forhold til boligsituation og din gæld, så kan man få gratis og anonym hjælp gennem Socialvagten Århus, Malmøgade 7, telefon 87 13 3755, åben alle dage mellem 16-24.
Nedenfor har du link til Århus hjemmeside, hvor der mulighed for at snakke med en rådgiver om alkoholforbruget og hvor man også kan komme til at snakke med andre, der kan have det ligesom dig. Det er også gratis og anonymt:
[aarhus.dk]

Hvis du har lyst til at skrive igen eller ringe, er du meget velkommen. Jeg kunne godt blive nysgerrig på, om du har overvejet at snakke med din mor om, hvordan du har det? Det er meget sandsynligt, at hun har lagt mærke til, at du ikke har det godt.
Eller om der er en anden, du snakker godt med og synes du kan fortælle om, hvordan du har det?

Du er også altid velkommen til ringe til Alkolinjen 80 200 500 på hverdage 11-15.

hilsen
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind