Velkommen! Log ind Lav ny profil

DYSCON

Indsendt af Jakob
DYSCON
02 Oct, 2018 13:01
Kære HOPE

Hvad ved i om DYSCON 6 dages model.
Jeg kan se at der tidligere er blevet spurgt til deres behandling, men det er nogle år siden og da kendte i ikke stedet.
Hvordan ser det ud nu..?

Jeg overvejer at melde mig til deres behandling, men vil gerne vide noget om dem..

Tak

Jakob
Re: DYSCON
02 Oct, 2018 14:51
Kære Jakob
Det jeg ved om DYSCON er det, de skriver på deres hjemmeside. Det er Minnesotabehandlingens 12 trin, der er deres teoretiske udgangspunkt. Og et ophold følges ofte op af en tilknytning til AA selvhjælpsgrupper.
Der er selvbetaling som udgangspunkt med mindre behandlingsstedet har samarbejdsaftaler med en kommune, det er uklart om der er det og du må derfor spørge dem selv om det.

Alkoholbehandling er skrevet ind i Sundhedsloven §141 og kommunerne har ansvaret for at stille et behandlingstilbud til rådighed, hvor man kan være anonym. Der er behandlingsgaranti på 14 dage og det er gratis og tæt på hvor du bor. Det et er vigtigt at du orienterer dig bredt og kender dine rettigheder inden behandling indledes. Ofte er ambulant behandling nok for langt de fleste med alkoholproblemer. Håber du kan bruge svaret ellers skriv gerne igen og endelig er du er velkommen til at ringe på Alkolinjen 80 200 500 dagligt mellem 11-15.
Bjarne
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind