Velkommen! Log ind Lav ny profil

er min kæreste alkoholiger?

Indsendt af jane
jane
er min kæreste alkoholiger?
18 May, 2018 16:34
confused smiley - hej -jeg tænker så meget over om min kæreste igennem ti år er alkoholiger. han drikker hver dag to tre øl om eftermiddagen. middelstærke økoøk. om aftenen drikker han ihvertfald en fl rødvin. en hel fl. alene. det har han gjort i mange mange år. han er 58 år. hans mor og søster er alkoholigere. han siger til mig at han selvmedicinerer sig selv med det. det siger han uden omsvøb.

jeg er selv opvokset med to forældre der var voldsomt alkoholigerer, og har derfor affundet mig med at han bare siger sådan "at han selvmedicinerer sig selv". nu er jeg begyndt at få voldsom angst, når vi ses pga hans adfærd overfor mig og jeg har fået en intuitiv trang til at spørge om hvad det egentlig er han selvmedicinerer sig for?

men jeg er nok fra barnsben totalskadet mht folk der drikker, så derfor spør jeg: er han alkoholiger???

dbh jane
Re: er min kæreste alkoholiger?
22 May, 2018 11:52
Hej Jane
Tak for din mail. Du skriver i din mail at din kæreste drikker ca. en 12 -13 genstande dagligt hvilket er en del mere end de af Sundhedsstyrelse anbefalet daglige mængder.
Jeg er enig med dig i, at det ville være rart at vide, med hvilken årsagen hans behov for selvmedicinering er. Det ville alt andet lige være bedre at få afdækket dette behov og få det behandlet af en læge, end selv at begynde at medicinerer sig selv med alkohol.
Jeg bliver ligeledes bekymret over at du skriver at du er begyndt at få voldsomme angstanfald, hvilket jeg syntes du bør tale med din læge om.
Der er ingen tvivl, om at du har en tung bagage med dig, fra din barndom og at det uden tvivl påvirker dig og dit liv.
Du er altid velkommen til at kontakte Alkolinjen på telefon 80 200 500. Der er åbent dagligt mandag til fredag 11-15, for at få en snak om hvilke overvejelser du gør dig, samt hvilke muligheder du har. Du vil altid være anonym på Alkolinjen.
Du er velkommen til skrive igen. LasseRedigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 22/05/2018 13:50 af Lasse, alkorådgiver.
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind