Velkommen! Log ind Lav ny profil

Fertilitet og antabus

Indsendt af Krestian r
Fertilitet og antabus
02 Aug, 2018 20:37
Hej jeg er 32 og er blevet gift med kvinden i mit liv.. Jeg arbejder til dagligt som håndværker og elsker at få en øl når jeg får fri (blir ofte til flere end en). Jeg har besluttet mig at starte på antabus, fordi at det er ved at tage overhånd. Jeg er imidlertid blevet i tvivl eller har gjort mig nogle tanker omkring de her piller og fertilitet? Går disse ud over ens sæd kvalitet? Vi er begyndt at overveje børn og blandt andet derfor valget med antabus
Re: Fertilitet og antabus
06 Aug, 2018 12:03
Kære Krestian
Tillykke med din beslutning om at tage antabus ifb. med familie forøgelse. Stor respekt til dig for at være opmærksom på, at det er ved at tage overhånd, og så endda gøre noget ved det!! Det er sejt.

Jeg er godt nok ikke sygeplejerske, men en god grundregel er, at de medicinske bivirkninger der kan være ved de forskellige alkohol-præparater, ikke er værre end dét alkohol gør ved kroppen. Dvs. at de 'seksuelle problemer' der ifølge indlægssedlen kan opstå ift. antabus (og husk, at rent juridisk skal alt tænkeligt stå under bivirkninger, og det er ikke fertiliteten, der her tænkes på), ikke kan være værre end dét, alkoholen gør. Alkohol giver nemlig direkte nedsat potens og sædkvalitet.
De forskellige alkohol/familie enheder på hospitalerne tøver ikke spor med at give antabus, så jeg ville ikke bekymre mig.
Jeg bliver lige nysgerrig og får lyst til at spørge dig, om du kender nogen der har haft de såkaldte 'seksuelle problemer' ift. antabus? Det er jo altid interessant hvad folks reelle erfaringer er.

Jeg vil varmt anbefale at spørge din læge, og når du nu skal til at forandre dine vaner, er det altid godt at ringe til alkolinjen på 80200500 og få vendt dine muligheder. De har åben i dagtimerne.

Pøj pøj med din gode beslutninger - både om alkoholstop og om at få et dejligt barnsmiling smiley.

Mange hilsner Anita
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind