Velkommen! Log ind Lav ny profil

Hvorfor holder det ikke

Indsendt af Morten
Hvorfor holder det ikke
07 Jan, 2019 15:30
Hej jeg har drukket i 31 år drikker kun når jeg ikke er sammen med min datter, jeg har holdt i 10 mdr da jeg gik i Jægergårdsgade i Aarhus men de kunne ikke hjælpe mig med at holde det.. så er begyndt igen.. det er ca et år siden hvorfor har jeg så svært ved at holde ting.. når jeg f.eks er på kur så får den fuld gas men kun i en periode så er jeg tilbage igen alt ved det gamle.. jeg kan godt holde med at drik har jeg jo bevist i 10 mdr.. men problemet er når der er gået en tid så starter jeg igen.. hvorfor gør jeg det.. har i nogen trick jeg kan bruge til at holde det mere end 10 mdr.. drikker ca 3 liter vin eller en kasse øl og en halv liter vodka.. om dagen.. skal lige siges jeg lider af forskellige sygdomme f.eks skizofreni og angst..
på forhånd tak!
Re: Hvorfor holder det ikke
10 Jan, 2019 8:55
Hej Morten
Tak for dit spørgsmål.
Det er meget flot at du ikke drikker når du er sammen med din datter, så du har en form for kontrol og formentlig ikke abstinenser?
Det er meget imponerende at du har været afholdende i 10 mdr. Læg mærke til at det var mens du fulgte behandling. Når man er afhængig af alkohol kan man se på det som at have en kronisk lidelse. Forstået på den måde, at man skal forholde sig til den og være i behandling eller få støtte i lang tid altså flere år. Samtidig har du flere lidelser også og disse skal du også forholde dig til og være i behandling for samtidig. Er du det?
Re: Hvorfor holder det ikke
10 Jan, 2019 9:17
Hey.. tak .. jov jeg får risolid af lægen.. når jeg er sammen med datteren.. så har abstinenser.. jeg har haft abstinenskramper før.. dem vil jeg ikke ha’ mere derfor får jeg risolid .. jeg har været i behandling for mine sindssygdomme i 6 år men ikke mere.. jeg er vel medicineret så valgte at udskrive mig fra Risskov psykriatiskhospital .. hvor jeg gik 1-2 gange om ugen i de 6 år.. hvad gør jeg når jeg får trang til at drikke.. jeg går ligefrem og tæller dage til jeg kan drikke igen.. og planlægger hvad jeg skal købe.. og tæller dage hvornår jeg skal være sammen med datteren igen, hvor mange dage kan jeg drikke denne gang.. men vil det sige det tager mange år før jeg ikke vil ha’ trang til alkohol.. det lyder jo næsten håbløst.. er der ikke noget man kan gøre når man får trangen.. ?
Mvh Morten
Re: Hvorfor holder det ikke
15 Jan, 2019 13:36
Kære Morten
Du slider rigtig meget med drikketrang kan jeg fornemme. Den vil også være der hele tiden så længe du drikker og holder pauser hele tiden. Så en længere pause fra alkoholen ville være en ide.
Det er vigtigt, at du får støtte i længere tid. Samtidig at du kan afprøve medicin mod drikketrang
(Campral, Naltrexone, Selincro).For at få denne medicin skal du være i kontakt med Jægergårdsgade eller din egen læge så de kan vurdere dig imens og evt tage blodprøver.
Re: Hvorfor holder det ikke
15 Jan, 2019 14:23
Hey..
Har prøvet campral de virker ikke på mig.. jeg drikker stadig.. jeg er snart ved at tro jeg bare skal drikke mig ihjel.. for syntes jeg har prøvet alt .. intet virkede .. det er måske bare sådan det skal være..
vh. Morten
Re: Hvorfor holder det ikke
16 Jan, 2019 11:58
Kære Morten
Jeg synes du virker en smule opgivende, derfor er det vigtigt du får rigtig meget støtte i denne tid. derfor vil jeg anbefale du søger hjælp i Center for Alkoholbehandling i Jægergårdsgade 66 tlf. 87132100 åbent på telefonen daglig mellem 9-12. De kan vurdere dig igen også for om du fejler andet. Hvornår skal du se din datter igen? Hvor gammel er hun?
Re: Hvorfor holder det ikke
18 Jan, 2019 12:09
Hey.. jamen nej.. er bare forvirret og har jo prøvet Jægergårdsgade de kunne ikke hjælpe mig , jeg holde en lang tid.. og fik ikke af vide hvad jeg skulle gøre når jeg fik tilbagefald .. min datter bliver 10 i marts og jeg har hende 5 dage om ugen og fem dage hjemme 2 dage om ugen og 2 hjemme.. men drikker ikke når jeg er sammen med hende.. det er 100 det jeg gerne vil vide er hvad jeg skal gøre ved tilbage fald ... kan jo godt holde i de 5 dage jeg er sammen med min datter .. men tænker også på hvornår kan jeg drikke igen.. hvor mange dage er der tilbage .. før jeg kan få et glas vin eller en bajer.. det jeg søger er, hvad skal jeg gøre når jeg får tilbage fald.. og har pisse meget lyst til at drikke.. hver dag..
mvh. Morten Rasmussen
Re: Hvorfor holder det ikke
18 Jan, 2019 14:59
Kære Morten!
Mht tilbagefald:
Det nemmeste er at kontakte ambulatoriet i Jægersgårdsgade igen. Selv om du ikke følte dig perfekt behandlet dengang, kan det jo være de kan tilbyde dig noget mere eller noget andet eller en ny behandler denne gang, og også have nogle samtaler om tilbagefaldsforebyggelse med dem. Men det vigtigste er jo ikke at adlyde sin drikketrang men forsøge at sige nej og få den til at gå over, i en del tilfælde varer drikketrang ikke ret længe - måske 10 minutter, dem kan man nogle gange få til at gå ved at skifte fokus - fx ringe til nogen, høre noget god musik, lave vejrtrækningsøvelser, drikke en kop kaffe og spise en mad. .
Når du har en datter på 10 år har du jo en du skal være der for, derfor er det vigtigste: ikke at tage tilbagefald, og nr. 2 ting: hvis det alligevel er sket: at få det standset så hurtigt som muligt, så man ikke når at gå ned på det - eller ikke kan være der i længere tid for andre.
Hvis du får et tilbagefald bør du afruses hurtigst muligt, når du tidligere har haft abstinenskramper, er det vigtigt at du i så tilfælde får Risolid til en kort periode, som kan forebygge kramper. Måske kan du af denne grund få udleveret et par stk Risolid til hvis det skulle ske - ikke for at du skal få tilbagefald, men hvis det skulle ske - af enten Jægersgårdsgade eller af din egen læge. Jeg kender ikke Jægrsgårdsgade mht udlevering af Risolid.
V H Anne
Re: Hvorfor holder det ikke
18 Jan, 2019 18:57
Hej.. jeg vil prøve at kontakte Jægergårdsgade igen.. selvom det så er 3ede gang.. jeg bliver nød til at komme ud af det her.. igen.. men følger bare ikke motivationen er der lige nu.. pga. De pauser jeg har når jeg er sammen med min datter.. så følger jeg at jeg har fortjent en genstand når hun ikke er sammen med mig mere.. det er meget svært.. så må jeg drikke de 5 dage til jeg skal have hende igen.. meget mærkeligt.. som om jeg går og venter på jeg skal af med hende.. så jeg kan drikke.. men jeg elsker jo den bette ski.. over alt på jorden.. tror jeg tager i Jægergårdsgade igen for at prøve det igen.. men det er ikke det samme som sidst.. for jeg er ikke motiveret ... som sidst..???
Mvh. Morten
Re: Hvorfor holder det ikke
21 Jan, 2019 11:19
Hej Morten
Godt du tager kontakt til behandlingen igen og får talt det hele igennem især tilbagefald og måske også andre behandlingsmuligheder, dag eller døgnbehandling?
Giv gerne lyd når du når så langt
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind