Velkommen! Log ind Lav ny profil

min historie

Indsendt af hellefortabt
min historie
04 Dec, 2018 18:04
Hej
jeg har haft så indviklet et liv at det er svært at fortælle
Jeg har boet i udlandet i næsten 30 år med en franskmand som misbehandlede mig - og der var kun mine tre børn og alkohol til at få mig til at leve videre. For 9 år siden - med hjælp af en psykiater - flygtede jeg fra ham- tog tilbage til Dk og ville starte et nyt liv . men det gik bare ikke sådan - fordi jeg boede hos min mor - hun fik konstateret kræft og døde nogle måneder senere . det var et enormt hårdt slag for mig- og jeg gik totalt ned - indtil en aften hvor jeg kunne mærke at jeg var ved at drikke mig ihjel . jeg kontaktede AA - og blev derefter ædru i 6 år.. uden behandling - kun ren og skær selvkontrol. Derefter fulgte der så så mange andre problemer - det er svært at forklare at man kan elske sine børn så meget - jeg har tre piger - 25 - 31 og 34 - og alligevel ødelægger de dig. Og de kan ikke lide min nye mand Michael - som jeg elsker så højt - fordi i de 6 år vi har levet sammen er han bare blevet bedre og bedre og tager sig af mig . Problemet er at min Michael har sagt NEJ til mine børn - der er grænser for hvad han vil finde sig i- og det har gjort at jeg nu ikke har mere kontakt med mine børn. Da de ikke mere var på min ryg og skulle bestemme ALT hvad jeg skulle gøre syntes jeg jo at det kunne være hyggeligt at drikke lidt champagne til nytårs aften - for 2 år siden . Og selvfølgelig gik det galt - jeg er alkoholiker og kan ikke styre mit forbrug. Nu skal det så siges at jeg har været sygemeldt i 3 et halvt år fordi jeg har arbejdet for hårdt og min krop er ødelagt - min skulder er faldet med 2 cm - jeg er ædt op af slidgigt og kan ikke meget mere uden at det gør ondt..
Jobcenteret i Esbjerg - ja jeg skriver det med vilje har prøvet at knække mig nu i 3 et halvt år . Jeg er nu flyttet og bor i en ny by med nye muligheder - tættere på min mands arbejdsplads. Jeg skal så bare igen ud af mit misbrug og kæmper virkeligt for det : Men jeg har det svært - fordi man har ødelagt mig total - først min exmand - derefter mine børn - og min danske familie som regner mig som en " hellig" ko fordi jeg stoppede med at drikke - de er alle alkoholiker: De ville ALLE at jeg stoppede med at drikke og da jeg viste dem at JEG kunne stoppe - ja så var jeg ikke mere velkommen ! så gode råd er velkommne
Re: min historie
05 Dec, 2018 15:32
Kære Helle
Tak for din henvendelse, som du skriver, har du haft meget modgang med meget svære ting i livet. Du har handlet og det har tidligere lykkedes for dig at holde dig ædru i flere år. Du skriver at du nu bor i en ny by med nye muligheder og at du har et ønske om at komme ud af dit misbrug og kæmper for det dagligt.
Der er mulighed for at få anonym og gratis alkohol behandling, så du ikke skal kæmpe helt alene.
Du er meget velkommen til at ringe ind på Alkolinjen: 80200500 mellem kl 11 og 15. så kan vi bedre sammen finde den hjælp, du evt. har brug for.
Du kan evt. også finde tilbud på Hope.dk
Du er også velkommen til at skrive igen og vi vil forsøge at hjælpe dig
Venlig hilsen Linda
Re: min historie
06 Dec, 2018 13:21
Tak for gode råd - problemet er bare at når man ringer efter hjælp er man nummer 5 i køen- og jeg har kun en times taletid - fordi jeg aldrig ringer
Re: min historie
06 Dec, 2018 15:07
Du kan altid lægge besked og blive ringet op
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind