Velkommen! Log ind Lav ny profil

min mand tilbage

Indsendt af hellefortabt
min mand tilbage
07 Dec, 2018 18:55
ok min mand er tilbage ---pissesur og skælder ud over alt - især efter 4 - 5 øl
han kan ikke forstå at jeg er så træt
og især at jeg er sur på ham fordi vi er flyttet hertil forat være tættere på hans arbejdsplads
men han kommer aldrig hjem i ugen ...
og nu fortæller han mig at det koster ham 500 kr at komme hjem - det hat han aldrig sagt før
og vi skal have et bedre liv sammen - men han vil ikke betale for at være sammen med mig
det er jo ikke noget at han skal betale - men det bliver bare et minus på hans lønseddel.
hvad hvis jeg i morgen bare lagde død på tæppet - var det noget han kunne forstå ?

denne mand som alle mænd kan ikke forstå dig når du over i en verden af depression.. det går op og ned hele tiden ... men især du er så træt så træt...
Re: min mand tilbage
10 Dec, 2018 12:03
Hej Helle.

Det er første gang jeg svarer dig og jeg kan se at du har skrevet et par gange. Jeg vil gerne støtte dig med lidt mere uddybende svar, men indtil nu er jeg lidt forvirret.

Er det din nuværende mand eller din eksmand, der er blevet dolket og overfaldet. Var du selv tilstede? Det lyder jo meget alvorligt og traumatisk.
Du har en mand, der hedder Michael, som du er glad for. Men samtidig skriver du at han er meget væk på grund af sit arbejde og at han ikke vil have med dine piger at gøre. Det lyder også meget problematisk.
Hvorfor er dine piger så vrede på dig? Jeg kan forestille mig at de har reageret med vrede, når du drikker?
Jeg kan også forestille mig, at dine piger føler sig svigtede, hvis du har afskrevet dem på grund af Michael. Er det mon sådan, at det hænger sammen?
Man kan godt blive meget ensom, når man drikker. Nogle vælger det selv og andre mister deres nærmeste og venner efter et stykke tid. Det er ikke rart og man kan ende med en depression. Du har brug for at komme ud blandt andre mennesker og brug for at få et indhold i dit liv. Det er dit eget ansvar at sørge for dette og ikke noget, som du skal lægge over på din mand. Så skræmmer du ham bare væk.
Første skridt på vejen er at blive ædru. Jeg ved ikke hvor du bor, men jeg er sikker på at der er hjælp at hente i din egen by. Du kan søge på nettet eller ringe til os på Alkolinien på tlf. 80200500, så kan vi henvise dig til et sted, der kan hjælpe dig.
Jeg tror at du meget nemmere kan overskue dit liv og træffe nogle gode valg for dig selv, hvis du kommer fri af flasken.
Jeg vil gerne støtte dig videre frem, men det kræver en handling fra din side.
Jeg føler med dig, men du må ikke give op.

Med venlig hilsen
Charlotte
Re: min mand tilbage
10 Dec, 2018 20:38
Hej Charlotte

Tak fordi at du gider at svare - jeg var ellers ved at give op
fordi denne side ikke virker som jeg gerne ville
Dvs du skriver om dit problem - men får aldrig svar !

For at svare din spørgsmål kan jeg så svare - det er min nuværende mand Michael der blev dolket - min ex mand bor stadig ude på de franske vestindiske øer - og han bliver 70 om et par måneder.
Mine børn er vrede på mig fordi jeg efter 6 år - uden alkohol - hvilket de alle syntes var så fantastisk- men glemte at det gør ondt at sidde og drikke overfor en alkoholiker . Mine børn glemte at jeg i hele juleferien hvor de boede hos mig skulle leve med at de ALLE blev mere eller mindre beruset hver aften - og at jeg - selvfølgelig som den gode mor jeg nu altid har været stod for madlavning tres gange om dagen - mens de slappede af med deres kærester...og kunne nyde maden med snaps - og rødvin om aftenen.
Jeg har IKKE afskrevet mine piger - de gider ikke mere være sammen med mig - fordi de ikke kan lide Michael og fordi de anklager ham for at have fået mig til at drikke igen- hvilket selvfølgelig er lidt sandhed - fordi Michael stadigikke tror at jeg er alkoholiker- men der er jeg - og jeg har ingen stopkontakJeg har aldrig haft mange venner - jeg er meget indelukket og hader kaffe og te kommensammen. Før i tiden havde jeg et arbejde hvor jeg varsammen med kollegaer og om efter middagen var jeg i Blå Kors og sende Røde Kors- men nu er jeg bare alene i en ny by- Røde Kors butikken er ikke større en min egen stue- jeg er bange for at gå ud - jeg lever i evig angst fordi jeg ved at jeg efter næsten 4 års sygemelding - ikke er noget værd mere. Jeg bliver 60 om et par måneder og ved at jeg ikke har så lang tid at leve mere- det har jeg ødelagt min krop alt for meget til . Min Michael er 5 år yngre end mig og vil arbejde til han er 70 - men der vil jeg være 75 og død for for lang tid siden . jeg skal nok slippe flasken - jeg har nu sovet to dage 12 timer- men der er en der skal sige sig hvorfor jeg skal blive ved med at kæmpe - hele min krop gør ondt - og jeg lever totalt alene i et stort smukt hus- det var ikke det jeg ønskede mig - men mænd hørere aldrig efter - om det er den nye mand eller den gamle - de vil altid sige - men vi arbejder så meget så du kan få et super hjem. Da jeg boede alene - efter at jeg kom hjem til Dk- var jeg super lykkelig - i en lille lejlighed på 60 m" og det var der at jeg holdt op med at drikke - helt alene- og jeg kunne leve SOM JEG VILLE. Helle
Re: min mand tilbage
10 Dec, 2018 21:07
jeg glemte bare at fortælle at min Michal nu kører i lastbil - der var det mig der understøttede ham - for han havde INGEN PENGE- og ikke mere gider komme hjem om aftenen fordi det taber han penge på-- så er det bare jeg spørger - hvorfor f,,,,, skulle jeg så slæbes herop når du alligevel aldrig er hjemme ???? Jeg har spurgt ham og hans svar er at hvis han kører hjem for at være sammen med mig mister han de 500 kr det koster at sove overnat i lastbilen ! Og jeg spurgte bare - et mit mentale helbred ikke vigtigere end 500 kr ? - hvad er der for en slags spil vi spiller ? Men ok som alle mænd kan de ikke forstå hvad du beder om Jeg har ingen luksusvaner - køber tøj i genbrug - har ingen smykker eller fine sko- jeg går til damenfrisør en gang om året og betaler selv - rejser aldrig-----
Re: min mand tilbage
17 Dec, 2018 12:05
Kære Helle.
Tak for dit fyldestgørende svar, som gjorde mig meget klogere.
Jeg er her kun en gang om ugen, hvorfor jeg ikke har svaret før.
Jeg kan godt forstå, at du er tung om hjertet. Det må være svært ikke at se sine børn.
Især højtider som julen kan være svære.
Noget tyder på at din Michael og dig har nogle forskellige værdier. Det er sjældent noget man oplever i forelskelsens rus. Realiteterne dukker altid op senere og ofte først, når man har bosat sig sammen og hverdagens trommerum tager over. Det er den hverdag, som du oplever nu og det var jo ikke sådan et liv, som du havde håbet på.
Du har ret i at det ikke er et stort hus og luksus, der gør en glad. Det er rart at have, men det vigtigste er at man føler sig elsket og værdsat. Du savner din mand i det daglige, især fordi du lever isoleret og ikke kender ret mange i din nye by.
Jeg vil anbefale dig at holde fast i at slippe din afhængighed af flasken. Du skriver at du havde et godt liv, da du var ædru og det må du ikke glemme. Som du lever nu, så har du al mulig grund toil at slå dig selv i hovedet og det har du bestemt ikke brug for. Kan du vinde over flasken, så vil det give dig noget af din selvtillid tilbage, så du kan bryde ud af din isolation.
Du må ikke være for stolt til at søge hjælp. Hvis du starter i noget alkoholbehandling vil det være et stort skridt på vejen og det vil hjælpe dig ud af ensomheden derhjemme. Du har brug for nogen at støtte dig til og det håber jeg du finder.
Jeg vil anbefale dig at tage et problem af gangen og det bedste vil altid være at starte med sig selv.
Jeg håber du på trods af alt det svære og sorgfulde får en god jul, hvor du kan stifte fred med dig selv.
De bedste hilsner
Charlotte
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind