Velkommen! Log ind Lav ny profil

Problem?

Indsendt af Fritz
Problem?
01 Nov, 2018 15:06
Hejsa,

Jeg skriver fordi jeg ikke helt kan blive klog paa om jeg har et problem eller ej.
Jeg drikker en del - en del for meget.
Jeg drikker langt fra hver dag - der kan sagtens gaa uger imellem.
Problemet er, at naar jeg drikker, saa er det stort set umuligt for mig at stoppe igen. Jeg drikker til jeg gaar omkuld, og husker sjaeldent at vare gaaet i seng.
Jeg drikker yderst sjaeldent om dagen - har enkelte gange taget en drink om dagen hvis jeg stadig er lidt smaafuld fra dagen foer, men det sker meget sjaeldent. Det kommer lidt i stimer, saa en uge kan jeg godt drikke 3-4-5 gange, og saa kan der gaa flere uger uden.
Naar jeg taenker alkoholiker, forestiller jeg mig en der drikker hver eneste dag, og ogsaa om dagen. Jeg kan jo i princippet godt styre det, saa ser ikke mig selv som alkoholiker.
Vil saa gerne vare i stand til bare at tage et glas vin til en middag i weekenden eller en drink ved saerlige lejligheder, men for det meste ender det altsaa galt og jeg drikker meget mere end planlagt.
Hvis der er alkohol i huset skal det lige drikkes, saa det ikke staar der og frister, og hvis ikke det er nok kan man jo lige gaa ned og koebe et par flasker mere - og saa er det starten paa den onde cirkel.

Jeg tror ikke det kraever behandling, da det jo ikke er hver dag - tar jeg fejl?
Re: Problem?
05 Nov, 2018 13:40
Hej Fritz.
Du behøver ikke drikke hver dag, for at have en alkoholafhængighed. Afhængighed kan også komme til udtryk ved problemer med at styre det, når du først har fået noget at drikke, så din bekymring er velbegrundet, og det er rigtig fornuftigt af dig, at går videre med det på denne måde.
Der er gode muligheder for gratis (og anonym, hvis det er vigtigt for dig)rådgivning i din kommune. På vores hjemmeside hope.dk kan du finde relevant info om hvad din kommune kan tilbyde. Du er også rigtig velkommen til at ringe til os på 80 200 500. Vi kan også hjælpe med at finde et relevant tilbud til dig. Det er anonym rådgivning, og vi sidder ved telefonen 11-15 alle hverdage.
Beklager, kun registrerede brugere må sende spørgsmål i dette forum.

Klik her for at logge ind