Velkommen! Log ind Lav ny profil

Mor

Indsendt af Optimisten
Optimisten
Mor
02 Sep, 2017 1:14
Hej!
For 5 dage siden gik min mor i leverkoma. Hun har en lang historik med alkohol og misbrug, hvilket har medført skrumpelever, og da en slem lungebetændelse ramte hende kunne kroppen ikke mere. Natten til fredag blev vi ringet op af sygehuset med en meddelelse om at mor havde fået et hjertestop, men hendes hjerterytme igen var stabil. Hendes tilstand er kritisk og lægerne kan ikke fortælle om hun nogensinde vil vågne op igen. Jeg har ikke snakket med min mor i et par måneder grundet travlhed på arbejde og det eneste jeg ønsker er at høre hendes stemme igen. Fortælle hende hvor højt jeg elsker hende og se hendes smukke brune øjne smile.

Så mit spørgsmål lyder - er der nogen der har oplevet lignende situationer? Og har oplevet deres kære kommer sig? Jeg tror jeg har brug for at høre en lidt sucess-historier for at se mere optimistisk på situationen.

-den bekymrede datter
Navn (gerne opdigtet):

Din email:


Overskrift:
Spam filter:
Skriv venligst den kode du ser i feltet. Er koden svær at læse, så prøv alligevel at skrive koden som du tror den skal være. Skriver du en forkert kode, kommer der automatisk et nyt billede med en ny kode frem.
CAPTCHA
Overskrift: