Velkommen! Log ind Lav ny profil

Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?

Indsendt af DenNøjsomme
I tvivl
Kan man udelukke kvinden?
21 May, 2017 8:38
Hej!

Hvis nu ens ægtefælle efter længere periode selv har valgt at gå fra fælles hjem, f.eks på grund af store uoverensstemmelser og knas i ægteskabet, har man så ret til at skifte lås i døren? Og ekskluderer ægtefællen fra at være i huset alene. Min hustru forsøgte først og fremmest at stikke af til udlandet med vores fælles barn, herefter kom hun hjem med politiets hjælp, valgte selv at bo hos venner, efter dette kunne de ikke have hende boende, så hun valgte selv at bo i sit musik rum på gangen og herefter at sove i telt i haven.
Nu får man så svineren om at man er en røv med ører og at man er alle mulige grimme ting.
Har skrevet til hende, Det var dig der valgte at forlade det fælles hjem, det var dig der valgte at bo hos venner etc etc etc, dette har hun svært ved at forstå og stiller sig selv som offeret i denne situation.
Med venlig hilsen

Den Tvivlsomme
Almas jensen
Re: Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?
13 Jun, 2017 20:00
Hej jeg har søgt skilsmisse med min eks mand og han har os accepteret det og skrevet under og nu er under behandling sagen er at vi har 3 børn og har boet i lejlighed i 11 år sammen.
Jeg måtte tage på krisecenter med mine børn da der var vold i hjemmet. Han sammarbejder overhovedet ikk med mig.
Jeg står på leje kontrakten og vil gerne tilbage i min lejlighed med børnene men han nægter at flytte ud selvom han har sagt han vil.
Vibo hovedkontoret har sagt at jeg kan få en låse mand ud og skifte lås og stille hans ting for døren. Jeg vil vide om det er lovligt.
ftl
hjælp
04 Jan, 2018 18:12
hej mig og nogen venner flyttede sammen. det kun mig der står på lejekontrakten og de andre har folkerigister adresse her. men det blev forfærdeligt. og nu har jeg valgt at opsige lejeligheden hvor på en af de andre har besluttet sig får at smadre alt hvad han kan før lejeligheden skal ryddes. hvad gør jeg og hvordan får jeg ham ud? jo før jo bedre.
mig og nogen venner valgte at flytte sammen. det kun mig der står på lejekontrakten og det gik helt galt. nu har jeg så valgt at opsige lejeligheden og en af de andre har besluttet sig får at ødelægge alt hvad han kan før den skal ryddes. hvad gør jeg og hvordan får jeg ham ud. jo før jo bedre. han har folke register adresse her
Min passion for kærlighed og liv har fået mig til at påtage sig her for at fortælle alle, hvordan præsten manuka bragte tilbage min mand, der har været væk i 9 måneder. Det var al forvirring og nød for mig, når min mand, som jeg elsker og værdsætter, ikke ville elske mig mere, men hellere valgte at holde mig til en anden dame på bekostning af mine følelser uden nogen overbevisende grund, der gør mig vanvittig. Men det er hele historien nu, har præste manuka vist sig værdig at blive kaldt en sand og udvalgt, da han har udslettet mine tårer ved at bringe min mand tilbage til mig.Her er hans kontakt for at nå ham lovesolutiontemple1@gmail.com og han er også på hangout for ansigt chart .. tak og Gud velsigne for din hjælp.
Navn (gerne opdigtet):

Din email:


Overskrift:
Spam filter:
Skriv venligst den kode du ser i feltet. Er koden svær at læse, så prøv alligevel at skrive koden som du tror den skal være. Skriver du en forkert kode, kommer der automatisk et nyt billede med en ny kode frem.
CAPTCHA
Overskrift: