Velkommen! Log ind Lav ny profil

Sex med tidligere alkoholiker

Indsendt af Løvemor
Løvemor
Sex med tidligere alkoholiker
27 Sep, 2014 13:16
Hej,

Tænker, at det må være i dette rum, at jeg lægger dette emne op.

Jeg er sammen med en tidligere alkoholiker, og vi har udfordringer i sengen. Han kan ikke få rejsning.

Hvor lang tid går der egentlig fra han har lagt alkoholen, til vi kan gennemføre et reelt samleje?

Hører gerne andres erfaringer....

På forhånd tak og tillykke med jeres nye liv - så flot gået af jer alle sammen!
JørnL
Re: Sex med tidligere alkoholiker
27 Sep, 2014 17:20
Tillad mig at korrigere dig lidt. Der er ikke noget der hedder 'tidligere alkoholiker', for hvis man er alkoholiker, er man det resten af livet.

Men til dit spørgsmål:

Det er almindelig kendt, at forskellige stimulanser kan svække, eller helt fjerne, evnen til rejsning hos mænd.

Her er et uddrag fra 'Radiodoktoren' Carsten Vagn Hansen (Hele indlægget kan ses her: [radiodoktoren.dk]

"En australsk undersøgelse har blandt andet vist, at rygende mænd mister potensen ti år før ikke rygere. Tobakken giver kulilte i blodet og nedsætter hormonmængden. Sukkersyge kan give nerveskade, som kan give impotens, der også kan skyldes andre nerveskader, fx ved sklerose, rygmarvsskader, nyresvigt, følger efter kirurgiske indgreb (fx på prostata) eller strålebehandling. Alkoholisme er ofte en årsag til nerveskader og impotens. Alkohol øger lysten, men svækker evnen (Shakespeare)."

Så udsigterne til 'genrejsning' kan være endog meget sløje, desværre ..........

v.h. JørnL

Som i sin tid lærte rigtig meget om alkohol og dens skadevirkninger, i Minnesota Behandling i 1991.
Sorgen
Re: Sex med tidligere alkoholiker
28 Sep, 2014 14:02
Jeg vil gætte på at det er umuligt at give et konkret svar på, da der er lige så mange varianter som der er individer.

Der er jo også mænd der har rejsningsproblemer uden at det skyldes alkohol, så andre årsager kan måske ikke udelukkes, evt. i en kombination.

Har I mon snakket om det, evt. psykiske ting der også kan spille ind, angsten for måske ikke at kunne, om han kan få rejsning alene, om han nogengange vågner med rejsning, osv. osv.

Derudover er der jo forskellige teknikker både mentale og fysiske, som kan hjælpe i processen.
Rejsning kan jo være en meget kompleks størrelse, - det er derfor jeg nævner forskellige vinkler på det, jeg håber I får løst problemet, og evt. finder hjælpen til det.
Gode vibes :-)
Løvemor
Re: Sex med tidligere alkoholiker
29 Sep, 2014 19:04
Tak for svar til både JørnL og Sorgen.

Jeg har skam læst de videnskabelige forklaringer til rejsningsproblemer, så dem er jeg rimelige opdateret på, og jeg er helt klar over, at han er alkoholiker for livet.

Jeg havde også håbet på, at der var tidligere misbrugere, der ville øse ud af deres erfaringer.

Ved, at det kan være svært at bidrage.
Re: Sex med tidligere alkoholiker
01 Oct, 2014 13:44
Fik problemer med potensen et par år før jeg stoppede.
Har snart været ædru i 4 år.
Ingen bedring.
Men med hjælp af medicin. Virker den fint igen ved stimula winking smiley
Re: Sex med tidligere alkoholiker
04 Oct, 2014 9:06
Hejsa

Jeg har ikke haft problemer i denne retning, så det er nok meget individuelt.

Men kan huske i starten af min ædru karriere, der var det en barriere der skulle overskrides, bange for ikke at være god nok, være for hurtig, gøre det anderledes m.v.

Så i en periode var det mærkeligt, kan ikke huske hvor lang tid den varerede, men det er gået over nu.

Men det var nok bare ligesom alt muligt andet, jeg skulle til at opleve livet uden at være bedøvet af alkohol.

/ Bjarne
Løvemor
Re: Sex med tidligere alkoholiker
11 Oct, 2014 12:28
Tak alle for input.

Min kæreste har besluttet at gå til lægen og få hjælp....

/Løvemor
Devoter
Re: Sex med tidligere alkoholiker
09 Jan, 2015 17:35
Jeg har drukket og røget cannabis siden jeg var 14 år. Jeg er 58 nu og har været ædru i en del år.

I alle årene jeg drak, var der ikke problemer. De burde ha været der, men alkoholen giver jo også selvtillid.

I begyndelsen af min ædruelighed, skete der en del med både fysik og psyke. Fysikken er ok nu, men som ædru alkoholiker, er nære forhold en udfordring af en eneste bestemt årsag. Jeg har haft nogle spændende kærester gennem tiden, men den var mest deres seksuelle formåen og ikke så meget kvinden, der "aktiverede" mig. Med årene og sprutten blev fantasier og performance med kærester mere avanceret og mete sort. Det var i den grad dragende, men som ædru ser jeg ganske anderledes på sex.

For at nyde mit liv som ædru, hvilket jeg i høj grad gør, er jeg nød til at være 100 % ærlig, og det kan være en udfordring når det drejer sig om sex.

For mig er potensen, trods alderen, ofte overvældende, når jeg har det godt, og nyder kvindens personlighed, mens det der tiltrak mig tidligere, ikke booster rejsningen.

Desværre ser det ud til der en sammenhæng mellem min afhængighed, sexuelle fantasier og så virkeligheden. Mit afhængige jeg vil alt muligt uartigt, som tidligere og gerne med nye grænser - som med nydelsen af alkohol.

Det der vendte situationen, er præcis det samme som med alkoholen. Jeg skal give og ikke tage. Når jeg tager, mister jeg 15% af rejsningen og til tider mere, men er jeg den udfarende og givende sker der nogle andre indre lyster, som ikke stammer fra min hjerne, men fra tilfredsheden af god samvittighed (ved det lyder dumt) ogvel vidende, og jeg intet forlanger igen, så slapper den del af min hjerne af og lader noget andet tage pver.

Som med alkohol - jeg behøver ikke alkohol/udløsning

God weekend

Michael
rosa55
Re: Sex med tidligere alkoholiker
05 Oct, 2015 21:44
hej
jeg håber i kan give mig et godt råd jeg er sammen med min eks han har været tørlagt i 7 år
men han giver intet af selv kun et kys hvad sker der kan han ikke få rejsning når man har drukket i så mange år eller hvad bloker jeg er psykisk syg da han drak kunne han alt også berøring men nu får jeg kun et kys er han mon bange for og ryge i igen jeg savner sex tør ikke sige det bange for og blive afvist han siger jeg er alt for krævende at han ikke skal glemme og fokusere på at han er tidligere alkoholiker det skulle gå langsom for sig nu er der gået et år ikke nået et skridt videre jeg elsker ham så meget men ved ikke hvad jeg skal gøre jeg har en skyld føelse fordi jeg er syg var jeg ikke syg kunne han sikkert nok er så fustreret
hilsen rosa
tænkeren.114
Re: Sex med tidligere alkoholiker
04 Dec, 2015 6:57
Alkohol og impotens hænger unægteligt sammen, selv hvis man ikke ER alkoholiker, men blot fuld en lørdag aften.

Husker det sa selv som i unge dage, men der var det nok mest præstationsangst i starten, ikke så meget pga alkohol.

Så kom en lang periode med fast kæreste hvor det ikke var et problem medmindre jeg var døddrukken så sex alligevel ville være umuligt winking smiley

Derfra kommer der en langsom nedadgående tid - især hvis man også er ryger...

Jeg er kommet dertil at jeg slet ikke vil forsøge med en kvinde medmindre hun kender mig rigtigt godt og til alle mine problemer i forvejen - så hun forstår at hvis det ikke "virker" så er det ikke pga hende.

Jeg kan "sagtens selv" men det er svært med en kvinde - måske også pga det psykiske ved at man føler det er utroskab mod ens eks - selvom det jo ikke er det - noget underbevidst.

Men altså... møder jeg en som er rigtig sød og forstående over for det problem så er jeg da villig til at prøve Viagra og den slags, og hvem ved - tror jeg har en i kikkerten faktisk, og så får impotens ikke lov til at stå i vejen.

Men klart man kan jo ikke være kæreste med en på langt sigt hvis der ikke kan være et sexliv, det vil hun jo komme til at savne, ret naturligt.
Re: Sex med tidligere alkoholiker
28 Nov, 2017 5:44
det tog mig omkring 4 måneder, men jeg vil også sige at alkoholen var en sex-stimulant for mig. Det gik udmærket efter et halvt års tid, men det har sjældent været vildt som det var når jeg drak. På den anden side, efterhånden som jeg begyndte at gro følelsesmæssigt, blev det en dybere, mere intim oplevelse. Nu her 30 år senere hvor jeg er ved at blive gammel virker udstyret så igen ikke rigtigt, men det er en anden sag.
Men faktisk, to måneder efter at jeg holdt op med at drikke slog min veninde op med mig, fordi hun troede at jeg ikke længere holdt af hende, hvilket altså overhovedet ikke passede, jeg kunne bare ikke. Så et par måneder senere mødte jeg så en anden, og da gik det fint igen.
Navn (gerne opdigtet):

Din email:


Overskrift:
Spam filter:
Skriv venligst den kode du ser i feltet. Er koden svær at læse, så prøv alligevel at skrive koden som du tror den skal være. Skriver du en forkert kode, kommer der automatisk et nyt billede med en ny kode frem.
CAPTCHA
Overskrift: