Velkommen! Log ind Lav ny profil

Indrømmelse af magtesløshed

Indsendt af Martin
Re: Indrømmelse af magtesløshed
21 Jun, 2015 8:52
Hej Mia - jeg fange rlige "Lige et spørgsmål. Bliver man ligesom dig Martin når man går i AA, repræsenterer du gennemsnittet i AA? for det er da skræmmende. "

Jeg er selv AA'er og min erfaring er at AA'ere er lige så forskellige som mennesker i verdenen udenfor.

SÅ bare rolig, men har også oplevet at AA'ere tænker meget over livet, deres egne reaktionsmønstre, motiver, jeg var selv ved at komme der hvor jeg næsten ikke kunne gøre noget uden at have analyseret / mærker efter om det nu var det rigtige for mig.

Men jeg er nu landet de rat jeg bare e ret menneske på ondt og godt, tillader mig at blive vred, gøre ting som jeg ikke lige burde, bagtale andre, brokke mig over det jeg ikke kan gøre noget ved, prøve at ændre hvordan andre mennesker er - alt sammen noget som ikke er forbudt i AA, men som det foreslås ikke at gøre.

Man siger i AA er der ikke noget man skal gøre, men det sammenlignes med at springe ud med faldskærm. Så skal man ikke trække i snoren, det er frivilligt, ellers så får det konsekvenser.

Til møder starter man med at sige, sit navn efterfulgt af alkoholiker, ikke noget man skal, men noget man helt sikkert fra at vide hvis ikke man gør. Og man afbryder heller ikke hinanden, giver råd m.v.

AA er en mærkelig størrelse, og vi der kommer der er meget forskellige, jeg har lært at jeg skal tage det jeg kan bruge, det der virker for mig og lade resten ligge, og give andre fred til at tage / bruge det de kan. Så er der ting jeg synes er dybt underlige, næsten direkte modsætninger, men det virker jo, også for mig, og har gjort i nogle år nu for ret mange mennesker, så jeg vil ikke prøve at ændre det.

Men kan ikke sommetider lade være med at tænke på den nye der kommer en gang eller to, om vedkommende blev skræmt væk af de mange mærkelige ting der sker for en ny, al dem "gudesnak" selvransagelse, trin, analysering af mange ting m.v.

Det jeg lige har skrevet falder helt sikkert nogen AA'ere for brystet, men bare et bevis på at vi er meget forskellige.

Nogen takker deres højere magt for at være ædru (blevet det) er overbeviste om at det er hans skyld, jeg ved det dybest set er min egen fortjeneste, jeg ville gøre noget dengang jeg stoppede, gjorde det i mit tempo og det virker. At der så er en højere magt og en masse andre / andet det har hjulpet mig er bare godt, om jeg havde klaret det alene eller på anden måde, thjaaaa, det kan jeg jo kun gisne om, men ved at denne måde virker for mig. Og vil jeg en da ikke være ædru mere, så tror jeg hverken at AA, højere magt eller andet kan stoppe mig - det er MIG SELV der skal ville være ædru.

/ Bjarne
Re: Indrømmelse af magtesløshed
24 Jun, 2015 19:02
Hej Bjarne.
Det er lang tid siden jeg har takket dig for dine delinger, men jeg gør det så her endnu engang, fordi du altid gør det lettere for mig af forstå/gå til AA. For jeg må erkende det er for svær en kamp at kæmpe alene.
Må så indrømme jeg tog afstand fra AA efter mange forsøg, men du hjælper mig til at forstå/tro på at det også er et sted jeg kan/vil bruge. Fordi du deler som du gør. TAK Bjarne. Hilsen Any.
Ædru men magtesløs !
01 Jul, 2015 12:12
Jamen altså.

Må jeg mon skrive her, når jeg er ædru ? og magtesløs ?

Jeg sidder her med et stort glas vand.

Er lykkelig for, at der ikke er sprut i glasset.
Har det bare så meget bedre, når jeg ikke drikker alkohol.

MEN.

Jeg føler mig magtesløs.
Ville ønske, jeg var "normal".!
Ville ønske, jeg kunne hyggedrikke som "alle andre" !

Mit hjem er fyldt med flasker.
Min mands flasker.
Vore gæsters flasker.

Jeg sidder her med mit store glas vand.

Sommervarm hilsen til jer alle.
Karen
Re: Indrømmelse af magtesløshed
05 Jul, 2015 7:59
Hej Karen

Lækkert at høre en som indrømmer:
Ville ønske, jeg var "normal".!
Ville ønske, jeg kunne hyggedrikke som "alle andre"

Sådanne tanker havde jeg mange af for år tilbage, og de kommer da stadig.

Har hørt udtrykket at være taknemmelig for at være en ædru alkoholiker, men der kan vel findes noget positivt i alt. Mister jeg begge ben i en ulykke så skal jeg bare være taknemmelig over det ikke var livet.

I min verden kan der altid være noget værre end det der sker, men for mig også nødvendigt at erkende de barske kendsgerninger, og når de gør ondt, og også et noget kan være noget rigtigt Pxx.

Og at det ikke altid hjælper ret meget at tænke på hvor slemt det kunne havde været.

Det er en ærlighed jeg er nødt til at have overfor mig selv, eller manipulerer / snyder jeg mig selv, præcis som da jeg var aktiv.

/ Bjarne
Mabel Raymond
Re: Indrømmelse af magtesløshed
25 Nov, 2015 23:49
My Husband that was highly infected with colon cancer with mets to other parts of the body, he was even given 6 months herbal medication by dr. Osas. Life for the family was a living hell with sorrow in the heart, but today iam shouting out to the world that the herbal medicine has saved my husband from dying. he is still alive and we are in the 10th month. God is so great to the Faithful. Thanks to Dr Osas that prepared the herbal medication for us that we used in curing my Husband. Once again I want to thank dr. Osas for his wonderful Herbal medicine. We are now happy family with my Husband back alive, strong and healthy. You can contact Dr. Osas on every sickness and diseases issue on his email: doctorosasherbalhome@gmail.com or contact his number via +2348112252378 or you can as well add him on whatsapp with same number.

DOCTOR OSAS CAN AS WELL CURE THE FOLLOWING DISEASE:-

1. HIV/AIDS
2. HERPES
3. CANCER ALL KINDS
4. ALS
andy moore
Re: Indrømmelse af magtesløshed
12 Jul, 2016 7:41
Min mor blev diagnosticeret med brystkræft, og hun var på tidspunktet for døden, med kræft i bryst i det sidste etape er nu tilbage i live, og hun er så sundt nu. Takket være Rick Simpson cannabis olie, vi købte på: ricksimpsonworldwide@gmail.com blev Hamp olie med held anvendt til at kurere min mor brystkræft inden for 3 måneder som angivet i phoenix tåre.
Endnu engang vil jeg gerne takke hr Rick Simpson for hans vidunderlige Hamp Oil vi nu lykkelig familie med min mor tilbage i live, stærk og sund.
du kan kontakte for din medicin på: ricksimpsonworldwide@gmail.com
Chris watt
Re: Indrømmelse af magtesløshed
20 Aug, 2016 2:36
Min mor blev diagnosticeret med brystkræft, og hun var på tidspunktet for døden, med kræft i bryst i det sidste etape er nu tilbage i live, og hun er så sundt nu. Takket være Rick Simpson cannabis olie, vi købte på: ricksimpsonworldwide@gmail.com blev Hamp olie med held anvendt til at kurere min mor brystkræft inden for 3 måneder som angivet i phoenix tåre. Endnu engang vil jeg gerne takke hr Rick Simpson for hans vidunderlige Hamp Oil vi nu lykkelig familie med min mor tilbage i live, stærk og sund. du kan kontakte for din medicin på: ricksimpsonworldwide@gmail.com
neista chris
Re: Indrømmelse af magtesløshed
16 Dec, 2016 0:21
\
Vi har kvalitet Cannabis olie og medicinsk marihuana for rygere, kræft kur, søvnløshed, rygsmerter, for at reducere stress og anden sygdom.
Vi sælger vores produkter til meget omsætningspapirer og brugbare priser. Bortset fra vores meget storslåede priser, når du køber hos os, er du sikret den højeste kvalitet og renhed til rådighed på markedet, med en garanteret diskret kurer forsendelse eller en speciel 24 timer fortrolige overnight levering af produktet til din adresse. Vi respekterer og værdsætter dit privatliv og vil ikke dele dine oplysninger med nogen.
Vi tilbyder diskret og pålidelig emballering og levering. -Hurtig Og pålidelig forsendelse, e-mail: neistachemical@gmail.com
Re: Indrømmelse af magtesløshed
03 May, 2017 12:15
Hold da helt op - her er da godt nok så mange ord i denne her tråd, at jeg lige stod af smiling bouncing smiley
James williams
Re: Indrømmelse af magtesløshed
18 Dec, 2017 7:38
min kone har lider af kræft i bugspytkirtlen, som blev bekræftet som fase 4, lægen fortalte mig, at der var lidt hun kunne gøre, da hun ikke reagerede på behandling, men min svoger kom til vores redning ved at bestille denne hampolie fra Rick Simpson Foundation, som han sagde, har hjulpet nogle patienter med at bekæmpe kræft af forskellige typer, så vi besluttede at give det en chance, hidtil har min kone forbedret helt rigtig godt og i øjeblikket kan hun gå rundt i huset selv. Jeg følte det nødvendigt, at jeg lader andre, der lider af denne akutte sygdom, at når du har en god hampolie, kan det virkelig give dig en god anden chance for at leve. hvis du tilfældigvis har brug for denne hampolie, kan du kontakte stiftelsen, der leverede min svoger med denne email: ricksimpsoncannabis@hotmail.com
carmelo
Re: Indrømmelse af magtesløshed
12 Mar, 2018 23:58
Jeg er Camelo liva ferja, min mor blev diagnosticeret med brystkræft i september 2017 vi gjorde kemoterapi, men kræften forblev bagud. I de sidste par uger har jeg hørt om cannabisolie og dens helbredende virkning, og jeg kontaktede Rick via e-mail på: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com og min mor startede behandlingen umiddelbart efter at have modtaget cannabisolie. Efter at have brugt cannabisolie til behandling på den fastsatte tid af Rick var hun helt helbredt, og som jeg skriver nu er min mor helt helbredt.
Rose mckenzie
Re: Indrømmelse af magtesløshed
23 Mar, 2018 10:58
Jeg vidste aldrig, at cannabisolie var vidunderlig og meget effektiv til behandling af kræft. "Hvis ikke for regeringen og deres såkaldte regler for regulering af cannabis, ville min mor stadig have levet. takket være den nylige politik for legalisering af cannabis i min stat ville jeg stadig have mistet min søn til nyrekræft, jeg blev virkelig rørt og overrasket, da jeg så meget dokumentar om, hvordan cannabisolie havde hjulpet mange mennesker, som deres familiemedlemmer aldrig troede de kunne gøre det efter at have gennemgået flere "Chemo" fra min hjertes dikt. Jeg må sige et tak for anerkendelse af Dr. Rick Simpson for den rettidige indblanding i min søn, der lider af nyrekræft. som jeg skriver dette vidnesbyrd på denne blog, er min søn så stærk og sund, selvom han ikke har fuldført den samlede dosis 'til din cannabis og lægeundersøgelse, så prøv at komme i kontakt med ham via hans email: ricksimpsoncannabisoil@usa.com så han kan oplyse dig mere.
Stella Robison
Re: Indrømmelse af magtesløshed
28 Apr, 2018 22:08
Kort historie om, hvordan RSO cannabisolie helbrede min kræft. Jeg er 54 år, den 11. oktober 2017, jeg blev diagnosticeret med lungekræft, som jeg mistede alt håb, indtil en ven introducerede mig til cannabisbehandlinger, som jeg aldrig troede. Men jeg måtte prøve det og få måneder efter at jeg var helt helbredt, og denne cannabisolie dræbte min kræft, Rick Simpson hjalp mig med denne cannabisolie. Du kan komme i kontakt med ham Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

Med venlig hilsen,
Stella Robison.
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind