Velkommen! Log ind Lav ny profil

Årgangsøl til morgenmad :-(

Indsendt af Øffer
Årgangsøl til morgenmad :-(
05 Mar, 2018 11:08
Her står den så på en årgangsøl på 10,5% for 5. dag i træk. Håber ved gud jeg snart kan få det stoppet. Håber i får en god dag. Skål.
Re: Årgangsøl til morgenmad :-(
07 Mar, 2018 11:11
Hej
Ja det er jo ikke den sundeste morgenmad.
Det er nemmere sagt end gjort, men der skal en beslutning til fra dig selv( du har jo skrevet herinde så du ved jo der er et problem), det er min erfaring, selv bare en lille beslutning, om at stoppe. Du skal tro på dig selv, at det er det du vil, og skal du have hjælp til det, er det jo også en beslutning. Ligemeget om det er din læge, gennem kommunen eller et privat sted.
Jeg troede meget på mig selv i starten, og det gik også fint, men måtte erkende med hjælp herinde fra at hjælp udefra er en god ting, jeg valgte et privat sted.
Så et kort råd til dig tag beslutningen og kom i gang med dit ædru liv, med alle de positive ting der følger med vil du ikke fortryde det.

MOCCA
Re: Årgangsøl til morgenmad :-(
08 Mar, 2018 8:12
Hejsa

Erkendelsen var noget af det vigtigste for mig samt viljen til at ville gøre noget.

Jeg startede også meget famlende med at skrive her på HOPE, det tog så et år inden jeg slap flasken helt, skulle lige finde den rigtige vej for mig.

Jeg søgte hjælp flere steder, og ved ikke om der var et sted der hjalp eller en kombination af flere.

Tror mest på det sidste, da jeg jo er underudvikling og nogen gange et sted hvor jeg efter et system ikke lige bør være.

Ønsker dig alt mulig held og lykke, og har selvprøvet at skulle have en ½ flaske rødvin søndag morgen før rundstykkerne, det var ikke den sjoveste periode

/ Bjarne
Re: Årgangsøl til morgenmad :-(
20 Mar, 2018 11:24
Som både Bjarne og mocca også skriver, så har du allerede taget det første og måske allersværeste skridt i retningen af at få det bedre. Nemlig at erkende, at du har et problem. Jeg kan desværre ikke give dig et gyldent råd, der kan hjælpe dig videre - det er kun dig selv, der kan gøre det. Men jeg håber på det bedste for dig.
Re: Årgangsøl til morgenmad :-(
29 Jul, 2018 11:46
Af erfaring ved jeg at det er svært at stoppe pga. Abstinser ( ikke drikketrang), så det er abstinenserne der skal ned først, så viljen.
Re: Årgangsøl til morgenmad :-(
05 Aug, 2018 8:27
Abstinenser eller bare det at jeg pludselig skulle till at opleve verden uden bedøvelse, Ved endnu ikke hvad der var hvad, men kan godt huske at starten var svær og sikker på at alle kunne se det.

Men det meste var indeni det foregik, men ikke nemmere af den grund.

Og alle de tanker der var, hvad nu næste gang nogen bød en øl, næste fest m.v.

Men ikke umuligt (for mig) og dethele være

/ Bjarne
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind