Velkommen! Log ind Lav ny profil

En enkeltperson smadrer Hope. Hvor er admins & mods?

Indsendt af Yvette
Kære Hope

Der er to typer brugere på Hope. De, som har brugt stedet i årevis og de, oftest nyædrue og sårbare, som som tilfældigt er faldet over stedet. Ingen af disse grupper kan pt anvende sitet. pga af massive mængder spam fra en enkeltperson.

Det forekommer fuldstændigt uansvarligt, at Hope/Alkohol & Samfund blot passivt ser til. Hvis man vil drive en hjemmeside hvor målgruppen er sårbare mennesker, så er det uholdbart at man blot lader stå til.
Pt har en enkeltperson ved sin adfærd sørget for at hverken nye eller gamle brugere kan bruge siden. Gør I snart noget ved dette? Næppe, de ansvarlige lader Hope sejle.

Det er ikke Ok. Så luk Hope.

Mvh
Yvette
Re: En enkeltperson smadrer Hope. Hvor er admins & mods?
22 Apr, 2018 10:39
thumbs up

Måske kunne man fra Hopes side, sørge for, at man kun kan skrive med log-in og adgangskode. Den pågældende person ændrer hele tiden "navn", Men efter nogen tid bliver det helt klart, at det er den samme person, der skriver, og fuldstændigt overdænger Hope, så ingen andre kan være til herinde.

P.S. Jeg har klaget til administrator, og håber, de gør noget ved det.

Kh Helle G
Der er sjældent nogen, der skriver noget i disse fora. Undtagelsen er, når der er nogle, der føler sig generet - hvis en alkoholiker for eksempel kommer til at forvilde sig ind på pårørendesiden, eller hvis en forsmået misbruger er vred på AA, eller hvis en påvirket mand skriver sin forvirrede elendighed ud i frustration. Så får den fuld gas, for de ødelægger jo det hele. Hvorefter der atter er tordende tavshed. Indtil næste gang.
Sjovt sted smiling smiley
Re: En enkeltperson smadrer Hope. Hvor er admins & mods?
22 Apr, 2018 14:24
Der er 22 tråde i afhængige forummet fra i år, så lidt liv er her da herinde.
Hope er et sted hvor der er liv i perioder, derudover er det et sted med mange læsere i forhold til skrivere, ment på den måde at mange følger med på siden mht. om der postes nyt, det ses fx ved at når der bliver skrevet nyt herinde, går der sjældent lang tid før nogle svarer.
"De gamle" har ikke forladt hope selvom "vi" ikke selv laver så mange opslag mere.
Man har tit meget brug for at fortælle når man starter med at stoppe, senere hen har man mere behovet for at dele erfaringer og forsøge at rådgive ud fra egne erfaringer.

Så jo der er liv herinde, uanset det ikke er så meget i forhold til hvor mange der slås med alkohol.

Og jeg kan sagtens følge at man skal give plads osv. men omvendt så er vi ikke terapeuter, og der er også noget der hedder "som man råber i skoven får man svar", og omtalte spammer er meget lidt venlig i sit sprogbrug.
Derudover har vedkommende fyldt omkring 95% herinde i en måneds tid før nogen reagerer negativt, og flere har også forgæves forsøgt at få en dialog igang.
Så jeg synes vi som forum har gjort hvad vi kunne, og givet det en lang snor.
Javel ja. Professionelle terapeuter bør være mere rummelige og forstående overfor alkoholikere - end alkoholikere bør være overfor alkoholikere smiling smiley Jeg kan ikke følge dig - i noget af det, faktisk. Men jeg kan jo bare flytte mig smiling smiley Held og lykke med projektet.

Vh
Re: En enkeltperson smadrer Hope. Hvor er admins & mods?
22 Apr, 2018 23:06
Terapeuter får ofte løn for at bruge deres ekspertviden i et behandlingsøjemed, dvs. de er ikke selv en del af klientellet.
Dette her er et sted hvor alle skal kunne være, og alle skal kunne få og alle skal kunne give, det er ikke et sted man fylder op med egne tanker og reflektioner uden hensyntagen til andres meninger, råd og tilstedeværelse, og man bider ikke arrigt ud efter dem der evt. prøver at hjælpe.
At udvise en så egocentreret adfærd kræver tovholdere/terapeuter - og dem har vi ingen af her, og bla. derfor er der også retningslinier for hvordan man skal gebærde sig, de kan læses under Takt og tone:
[www.hope.dk]
Re: En enkeltperson smadrer Hope. Hvor er admins & mods?
22 Apr, 2018 23:16
Og ps. jeg synes personligt også det er ærgerligt at ting skal slettes osv. hvilket jeg fx også har advaret personen om kunne ske, da jeg synes mange af reflektionerne er forståelige, men på et tidspunkt bliver det bare for meget, fylder for meget og gør andre tråde useriøse også, det tidspunkt er nået nu.
Hej Sorgen

Jeg bliver ikke mere enig med dig af, at du skriver det samme igen smiling smiley

Vh
Re: En enkeltperson smadrer Hope. Hvor er admins & mods?
23 Apr, 2018 14:24
Your problem, live with it smiling smiley
Det er skam intet problem. Heldigvis for mig - og temmelig mange andre - findes der masser af fællesskaber, som ikke alene henvender sig til afhængige, men også kan rumme os på godt og ondt. Og nej, de skal ikke have penge for at gøre det. Så alt er godt smiling smiley

Vh
Re: En enkeltperson smadrer Hope. Hvor er admins & mods?
27 Apr, 2018 9:58
Hejsa

Jeg må sige at der har været noget som jeg er meget glad for ikke var på HOPE da jeg startede herinde.

Så var jeg nok hurtigt stoppet igen.

P.t. er jeg ikke så aktiv, har ellers nok at dele om, men meget er om mit liv p.t., hvordan det er blevet, ikke så alkoholrelateret. Og jeg ser ikke HOPE skal være en slags dagbog for mig.

Men jeg vil prøve at være lidt mere aktiv, dele situationers om før ville have krævet en del øl, og hvorfor jeg ikke finder det nødvendigt mere, hvad værktøjer det er jeg bruger. En min hensigt lige nu

/ Bjarne
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind