Velkommen! Log ind Lav ny profil

Ny herinde

Indsendt af Sille
Ny herinde
28 Apr, 2018 7:21
Hej...
Jeg har prøvet at stoppe med at drikke 117 gange - men hver gang der sker noget (stress og lignende ) jeg har indset, at jeg er alkoholiker og jeg er bare nødt til at stoppe, hvis jeg vil leve videre (jeg er 42)

Jeg har indset, at jeg er nødt til at have noget støtte omkring det...
Ville AA være noget for mig? Og hvordan kommer jeg i gang? ??

Tak
W.S.
Re: Ny herinde
28 Apr, 2018 9:49
Hej

Jeg kan ikke vide, om AA er noget for dig, men den letteste måde at finde ud af det på er formentlig at tage til nogle forskellige møder - du kan google “AA mødeliste” og finde møder i nærheden af dig. Der stilles ingen krav om noget, og du kan komme og gå, som du vil.
Hvis du - som mange andre - finder det vanskeligt at bare dukke op alene, er det en mulighed at ringe til AA’s vagttelefon. Telefonvagten kan finde en AA’er, der bor i nærheden af dig, som kan kontakte dig og eventuelt tage dig med til et møde, hvis du har lyst. Der er stor forskel på møderne, så en ide kunne være at prøve at tage til nogle forskellige - der er mange af dem. Nummeret på AA’s vagttelefon kan findes på AA’s hjemmeside - i lighed med mødelisten.

Go’ vind

Vh W.S.
Re: Ny herinde
28 Apr, 2018 18:29
Hej Sille og velkommen her.

Om AA er noget, jeg vidste det ikke før jeg havde prøvet, og det tog noget tid før jeg fandt ud af det.

Om der var andet der kunne have hjulpet lige så godt, thjaaaa det ved jeg jo ikke, men brugte også andet, alkohol ambulatoriet, familie terapi (som vi fik tilbudt gennem alkohol ambulatoriet), en samtale terapeut (tidligere misbruger), HOPE, snak med nogen på nogle kontaktsteder for misbrugere m.v.

Men jeg stoppede også mange gange, men ofte så var der en grund til jeg lige skulle / havde lov til igen..........

Meget skyldes mine følelser og jeg ikke vidste hvordan jeg kunne være i dem. Men det har jeg lært nu, ikke at de altid er rare at være i, men har fået forskellige værktøjer til at takle det.

Også det jeg har lært at sige fra, ikke vil please alle, acceptere at andre kan være nogle klyt hoveder, at jeg ikke er den eneste som kan løse alt, og alt måske ikke behøves at blive løst - det er noget af det som har hjulpet mig meget.

Ønsker dig tillykke med din beslutning.

/ Bjarne
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind