Velkommen! Log ind Lav ny profil

Social derouete

Indsendt af Musser6
Re: Social derouete
22 Sep, 2008 8:36
Hejsa

Jeg synes det er OK at søge hjælp herinde, også mht. ny lejlighed.

For mig er det både lejligehden, men også detd er ligger bagved hvorfor det skal være i området, det er vigtigt for mig.

Og det der deles om de tanker der er, om ens situation.

Så Musser, lækkert du også tænker på os i denne situation, og til jer andre, lækkert at I tager sådan i mod det.

Desværre kan jeg ikke komme med megen anden hjælp i denne sag p.t.

Bjarne1
Re: Social derouete
22 Sep, 2008 20:22
Hej Musser

Det at være ædru gør helt sikkert en stor forskel. Og du er ædru.

Du savner at skrive på Hope, siger du. Hvorfor skriver du så ikke ?? Du kan da bidrage med lige så meget som os andre. Skriv bare løs, Musser. Du får respons på dine indlæg og det kan da kun være fordi andre også har glæde af dem.

KH Bonnie
Musser6
Re: Social derouete
22 Sep, 2008 23:40
Kære Bonnie,

Du har givet mig så meget som tiden er gået, både medspark og modspark, men du skal vide, at jeg sætter stor pris på dig.
Du skriver, at jeg blot skal skrive på Hope, men når jeg er så trist til mode, som jeg er p.t. så magter jeg ikke at bidrage med noget positivt. Det vil blot blive en "søbesuppe" som ingen har gavn af.
Jeg håber, at jeg snart får det lidt bedre, men indtil jeg får styr på min boligsituation
så tror jeg ikke så meget på noget som helst.
Tak fordi du er dig Bonnie.

Kærligst Musser
Re: Social derouete
23 Sep, 2008 9:53
Hej Musser.

Har du gjort noget, vedrørende de lejlighed, som du har mulighed for at få.

Du er nødt til at handle, intet kommer af sig selv, og jo længer du trække den, jo svære bliver det for dig selv, jeg ved det kan være uhyrligt svært at hive sig selv op ved hårrødderne, men det er der sal til her og nu.

Om en md. er de lejliger muligvis væk, og hvad så?

Man kan faktisk blive høj på den gode måde, ved at handle.

Og har du brug får at hælde vand ud af ørene så gør det: Ja gør alt det som hjælper dig lige nu og her.

Hejsa Vibeke
Hellex
Re: Social derouete
23 Sep, 2008 11:52
Hej Musser

Jeg kan kun give Vibeke ret i, at den eneste måde at komme videre på og undgå at falde tilbage i flasken er, at handle og foretage dig noget.

Du har fået respons fra flere herinde og jeg aner ikke, om du har set eller undersøgt noget af det, jeg har guidet dig til, da du ikke har svaret mig. Jeg har skrevet 3 indlæg, hvor jeg i det første bl.a. spørger om, hvilken form for bolig du søger.

Det kan godt undre mig lidt, at du ikke skriver til mig, men alle andre, idet vi har skrevet SÅ meget sammen tidligere, men selvfølgelig skal du selv vælge, hvem du vil skrive til.

Jeg vil håbe for dig, at du vil starte med søgningen, det vil også få tankerne væk fra et evt. fald i flasken, der vil være så synd, nu hvor du har holdt dig ædru SÅ længe. Alle problemer klares bedst i ædru tilstand og det ved du jo også godt, så kæmp videre.

Kærligst Helle
Musser6
Re: Social derouete
23 Sep, 2008 16:20
Kære Helle,
Jeg har bestemt ikke negligeret dig, jeg har det bare så dårligt. Jeg husker dig med kærlighed, men jeg kan ikke rigtig fokusere på det alt det der lige nu handler om - nemlig min boligsituation.
Hvor er det dejligt at høre fra dig Helle - jeg bliver blød om hjertet, når du skriver!
Kærligst Musser
efeu
Re: Social derouete
24 Sep, 2008 8:51
God morgen alle og Musser6

Nu har jeg læst denne streng igennem, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, at lejelejligheder i dag er ret dyre.

I min kommune - Århus - kan man altid få en lejlighed via de fusionerede boligforeninger. MEN - jeg synes godt nok 6 til 7.000 kr. for en lejlighed er meget. Især hvis men er enlig og på en eller anden form for pension/kontanthjælp.

Nu kan jeg så forstå, at du Musser gerne vil blive i Ebeltoft. Det forstår jeg godt. Det er en dejlig by - men er kommunen ikke også hoppet med på prisniveauet i opafgående retning?

Jeg ville ikke med min førtidspension have råd til en lejlighed, der koster 6.000 kr. pr. måned. De billige lejligheder fornemmer jeg meget, at man skal have et lavt bolignr. på sit boligbrev for at komme i betragtning til. Det er måske forkert?.

Så tænker jeg også, om vi mon kunne få lavet et internt brevsystem på Hope? Ikke fordi, jeg er utilfreds med systemet, som det er, men mest fordi, det kan være en fordel, at der kan sendes intern post to, tre eller ? antal medlemmer internt på denne side. Så belaster man ikke andre, der måske har problemer i en anden retning?

Systemet findes på [www.fyldepennen.dk]

og det fungerer rigtig godt. Jeg er glad for siden, selvom det er en "forfatter" side, men der forgår også rigtig mange diskussioner/debatter mm.. Man kan skrive dagbog og få kommentarer, hvis man er helt derude, hvor meget er uoverskueligt i hverdagen.

Jeg har ikke været på Hope i rigtig mange måneder, fordi det går godt for mig. Dog savner jeg stadig et netværk sammen med tidligere misbrugere.

Jeg er ikke egocentrisk ved at henvise til fydepennen, men det har betydet meget for mig, at jeg har kunnet skrive internt. Jeg har ikke fået "hammerslag" smidt tilbage i knolden - hvilket jeg tidligere har oplevet på Hope. Den der lftede pegefinger, som få af os har brug foryawning smiley(

Hvor kunne det være dejligt med et "internt" brevsystem på Hope.
Re: Social derouete
24 Sep, 2008 9:01
Det er da underligt. Jeg loggede ind med bodil, som er mit brugernavn. Jeg glemte sikkert at logge mig ind, for jeg fik at vide, at brugernavnet var optaget!. Gode råd var dyre, så jeg skrev efeu, og mit indlæg blev ikke pist borte.

Bortset fra det, så er Efeu Bodil. Jeg kigger ind senere. God vind til jer alle. Knus fra Bodil
Musser6
Re: Social derouete
03 Oct, 2008 15:21
Kære Vibeke,

Kan du fortælle mig hvor den lejlighed, du omtaler, ligger? Jeg har brug for en/et rækkehus, som selvsagt ligger ved jorden og som har et ekstra værelse.

På forhånd tak.

Kærligst Musser
Re: Social derouete
06 Oct, 2008 17:33
Hej Musser.

Jeg kan ikke forklare dig på anden måde, end jeg tidligere har gjort i denne tråd, læs også Kim´s og Hellex`s svar, de henviser alle til det samme link og den samme bolig.

Hejs Vibeke
lane lind
Re: Social derouete
08 Oct, 2008 23:02
Jeg vil gerne høre, om der findes flere sider,hvor man kan søge efter lejeboliger.

Jeg er selv snart boligløs og alkoholiker.
Re: Social derouete
09 Oct, 2008 8:34
Hej Lane Lind

Prøv at google ordene "lejlighed" og "lejebolig" så får du en masse forskellige sider. De er nemme at bruge.

KH Bonnie
Re: Social derouete
09 Oct, 2008 13:23
Musser
Det er ingen skam ikke at kunne overskue søgemulighederne på nettet. Men hvis du nu printede "volapykket" ud og ellers henvendte dig på kommunen kunne de nok hjælpe både på den ene og anden måde.

Som Vibeke skriver bliver du nødt til at handle - vil du ikke hellere finde en bolig du kan leve med frem for at dukke dig til du bliver smidt ud i et eller andet du må tage af nød? Selv om fristen måske bliver lang som boligmarkedet er i dag så må du gøre et eller andet for at finde dig et hjem der er DIT.

Jeg bor selv til leje i et vidunderligt hus til ingen penge og i kbh. er papkasse eneste mulighed for mig hvis ejeren går hen og stiller træskoene eller bare vil sælge.

Så fingeren ud Musser - måske kan du finde en ung mand ved bibliotekets computere der kan hjælpe dig med at sætte "url'en" ind. EN glimrende anledning til at lære bare lidt mere om nettet og computere.

Henriette
Musser6
Re: Social derouete
10 Oct, 2008 19:23
Kære Henriette,

Jeg skal lige have fingrene til at ordne sig på tastaturet, men når det så er i orden vil jeg fortælle dig at jeg nyder dine indlæg meget.
Jeg har det skidt, meget endda og jeg ved faktisk ikke hvorhen jeg skal vende mig efterhånden. Jeg er ædru og har været det i nu 1 ½ år, men jeg er dybt frustreret.
Jeg kan ikke tage mig sammen til noget som helst. Eks. kan jeg ikke tage mig sammen til at gå i bad eller til at vaske tøj, så jeg er ikke særlig lækker p.t.
Det er svært for mig at indrømme ovennævte, men åben har jeg altid været.

Kærligst Musser
Re: Social derouete
24 Jun, 2018 4:34
Hej,

Jeg har også haft vanskeligheder og taget en social deroute, men sandheden er, at det meste ligger i vores egen opfattelse af os selv og den afspejler sig derefter i hvordan andre ser os.

En ny lejlighed kan være et frisk pust og nogle gange, så er det godt, at få et sted uden alle de minder, som nogle gange påvirker en i en negativ retning.

Med hensyn til at finde en lejlighed, så fandt jeg min på [findenbolig.dk]

Håber alt går godt :-)
Re: Social derouete
10 Jul, 2018 15:21
"sandheden er, at det meste ligger i vores egen opfattelse af os selv og den afspejler sig derefter i hvordan andre ser os"

Det kan man ikke bruge til så meget hvis man ikke kan betale huslejen.

Derudover er det også en moderne og meget misbrugt påstand.
Mange med psykiske problemer, problemer med misbrug, osv. har haft meget store - skal vi igen bruge et moderne udtryk og kalde det udfordringer.

Fx ikke-konstruktive omgivelser der ikke har spejlet individet på en rummende og kærlig måde, men måske ligefrem nedbrudt dets ressourcer grundet egne lig i lasten, og sådan kan man føre tingene tilbage og forklare og forstå, men det hjælper ikke dem der rammes.

Og det løser ikke problemerne at man bare vender den om og siger at omgivelserne afspejler hvordan man ser på sig selv.

Jeg har selvfølgelig forståelse for at den linkede boligside gerne må få flere brugere.

Men tråden er ti år gammel, så mon ikke problemet lige i denne sammenhæng er blevet løst for længst. winking smiley
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind