Velkommen! Log ind Lav ny profil

Social derouete

Indsendt af Musser6
Musser6
Social derouete
17 Sep, 2008 15:38
Kære alle på Hope,

Jeg er blevet sat "stolen" for døren. Mit dejlige hus skal sælges. Jeg kan slet ikke overskue situationen - det synes så håbløst altsammen - ja også uoverskueligt. Det er social deroute for mig.

Er der mon nogen på Hope, som kender nogen der har en lejlighed ved jorden, 3 værelses, gerne et rækkehus og hvor jeg må have mine racekatte. Det skal være i Ebeltoft.

Der må være en grænse for, hvad man må og ikke må på Hope. Det kan godt være, at jeg netop nu har overskredet grænsen, men fra at have bevæget mig fra de "bonede gulve" og til nu er der en verden til forskel!!!

Ja! en verden til forskel.

Jeg har ikke nydt alkohol i nu halvandet år -okay nydt og nydt er så meget sagt.

Illusionens dragt tager dig med, når du håber og tror, illusionen tager dig med, såfremt du har håb om helbredelse fra alkoholens farlige indflydelse på dit helbred!

Jeg beder hver aften Fadervor og jeg har min tro.

De bedste hilsner fra Musser
Tænkeren.
Re: Social derouete
17 Sep, 2008 16:15
Kan "kravet" om byen fraviges?
Musser6
Re: Social derouete
17 Sep, 2008 17:51
Kære tænkeren,
Nej jeg er bange for det at bo i Ebeltoft ikke kan fraviges. Jeg er udover min maniodepressive sygdom også plaget af en invaliderende angst, så det er nødvendigt for mig at bo et sted, hvor der ikke er langt til f.eks. dagligvarebutikker m.v. - tak fordi du tænkte på mig.
Kærligst Musser
Re: Social derouete
17 Sep, 2008 23:05
Hej Musser

Det gør mig ondt for dig.

Hvem tvinger dig til at sælge huset ?? Og har du snakket med kommunen ?? Måske de kan hjælpe dig med en anden lejlighed. Det håber jeg virkelig.

Det er flot at du har været ædru så længe. Det kan du været stoltaf, selvom det selvfølgelig ikke er meget bevendt, når man mangler et sted at bo.

Jeg bor på Sjælland og kender ikke til lejligeder i Ebeltoft, med det kan der være andre der gør. Jeg tror bestemt ikke at Hope.dk vil slette dit indlæg.

Jeg håber det bedste for dig, Musser.

KH Bonnie
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 8:42
Hej Musser.

Ja, det lyder ikke så sjovt.Men behøver ikke være en social deroute.

Du må se mulighed, frem for begrænsninger. Kan du evt. reddet huset på falderebet ved at leje noget af det ud, der er stor mangel på værelser til unge der studere i Århus, og mange er netop nu startet, og mangler et sted af bo, og nej der er ikke for langt, vores søn læser sammen med en der bor i Ebeltoft, du må huske på at de jo ikke skal møde på UNI hver dag.

Hvordan er det at sælge i Ebeltoft, hvis det er som i resten af landet, er liggetiden ca: 200 dage, og det er endda et gennemsnit. Det vil give dig 7 md.

I Ebeltoft er der også mange sommerhuse, kunne du evt, leje sådan et?

Kan du gå på kompromi med dine ønsker, så det at du kan beholde dine katte er vigtigst?

Nu kender jeg ikke vilkårene så godt i Jylland, men her hvor jeg bor ville et ønske på tre værelser, gerne med have, til en rimelig pris være næste umuligt.

At forlade de "Bone" gulver behøver nu ikke være så svært, jeg har selv gjort det. Og de "bone" gulve var for glatte til mig, det ved jeg idag. Så jeg nyder mine "afhøvlet"

Da jeg gik fra min mand for ca: 3 år siden starte jeg i en lille, men hyggelig lejlighed på Nørrebro, med brusenice i køkkenet, og toilet sammen med naboen på bag trappen. Men det var MIN :-) Selvføglig var jeg heldig på det punkt, at min kæreste havde lejlighed på Østbro, men det var vigtigt at have noget der var MIT, og jeg har ikke sluppet den endnu, min søn bor i den, og det bliver han ved med, også selv om vi flytter til Solrød til dec.

Har du søgt hjælp hos kommune?

Kan du blive i huset hvis du leje ud og omlægger dine lån til afdragsfri? er du på pension kan du slippe for at betale ejendomskat, og få den indefrosset.

Prøv at skift illusionen ud med drømmen og håbet.

Den sætning du skrive næst sidst, kan jeg ikke lide, eller ikke forstå. Og det får mig til at spørge: Hvordan har du det? og har du brug for noget profesionel hjælp, her tænker jeg på din depretion og angst.

Det er fint du ikke drikker, men det løser desværre ikke alting, men gør det lidt nemmere.

Det er også godt du har din tro, men du er også nødt til at handle og tro på dig selv og dine muligheder.

Hvad kan jeg selv gøre?

Hejsa Vibeke
Hellex
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 8:42
Hej Musser

Det er klart, du har svært ved, at overskue din situation lige nu.

Jeg bor i Københavns omegn og kender kun Ebeltoft fra ferier. Som Bonnie skriver, har du henvendt dig til kommunen? Jeg ved ikke, hvad det er du søger, leje, andel eller køb af bolig. Den mægler, der skal sælge dit hus, kan måske også hjælpe.

Du kan også gå ind på hjemmesider fra mæglere og se der, sætte en annonce i lokalavisen eller en seddel på opslagstavler i forretninger.

Hvis jeg skulle væk fra vores hus er jeg ikke sikker på, at jeg ville blive her, det ville nok være svært, ikke lige at kigge forbi og det tror jeg ikke ville være godt for mig psykisk. Jeg ved dog, at det er så forskelligt, hvordan vi reagerer, så vil du blive, er det dit valg og ønske.

Det er så flot, at du har holdt dig ædru i så lang tid, det glæder mig, du har kæmpet en hård kamp.

Kærlig hilsen
Helle
Kim
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 9:35
Hej Musser.

Prøv at kigge her:

[www.boligportalen.dk]


Held og lykke med det.

Kim
Tænkeren.
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 10:17
Undskyld, jeg misforstod vidt winking smiley

Jeg troede du søgte nogen som du kunne passe kattene til du var flyttet et andet sted hen winking smiley . Så tænkte jeg jo at kattene nok var ligeglade med om byen de boede i hed Ebeltoft winking smiley

Bolig kan jeg ikke hjælpe med, eller jo rækkehus kan jeg godt, men den er på sjælland, men alligvel ikke langt fra butikker. (5 min gåtur).

Held og lykke med boligsøgningen...
Musser6
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 12:52
Kære Kim,
Må indrømme, at jeg ikke forstår?!
Kærligst Musser
Vibeke.
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 13:07
Hej Musser.

Jeg blander mig lige, hvis det er ok? Det kim skriver til dig, er et link til at finde en lejlighed, hvor hun har lavet hele "stien" til dig. dvs lejlighedder i 8400 området til en max pris af 6000 kr. Rigtig sødt gjort.

Men du kan gøre det på den måde at du går ind på siden der hedder www.boligportalen.dk Her fra arbejde du dig så igennem, hvor skal den ligge, hvor stor skal den være, hvad må den max koste.

Det kan være det lyder vanskeligt, men det er en nem side, der guider dig hele tiden.

Hejsa Vibeke
Kim
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 13:53
Hej Musser.

Nej, det ser også ud som noget volapyk, men det er, som Vibeke skriver, et link til Boligportalen.dk, hvor jeg søgte på lejeboliger i Ebeltoft - for at illustrere at der findes den mulighed. Linket skal kopieres ind i søgefeltet.
Der findes også andre boligsider, og du må skrive hvis du har brug for hjælp til søgning på nettet, f.eks. på Google.com

hilsen Kim
Vibeke.
Re: Social derouete
18 Sep, 2008 13:56
Hej Musser.

Jeg har selv lige været inden og kigge, der kommer 3 lejligeder frem, med dine ønsker. Den ene er senior lejlighed total istandsat i stueplan og tæt på alt, og med fællesfasiliter. Eneste betingelse er at du er fyldt 50.

Hejsa Vibeke
Musser6
Re: Social derouete
19 Sep, 2008 17:01
Kære Bonnie,
Du er min tro væbner - jeg løser kryds og tværs dagligt og ordet væbner er på to bogstaver = IB og det hedder du jo ikke Bonie vel?
Jeg savner at skrive på Hope, men føler alligevel ikke at jeg har noget godt at bibringe sitet.
Det hele ser håbløst ud synes jeg. Jeg har svært ved at overskue tingene, MEN det at være ædru gør nu altså en forskel!
Kærligst Musser
Musser6
Re: Social derouete
19 Sep, 2008 17:38
Kære Vibeke,
Hvor har du set annonce om den lejlighed, du omtaler?
Det lyder interessant for mig!
Jeg håber meget at du vil svare mig hurtigt!
Kærligst Musser
Hellex
Re: Social derouete
20 Sep, 2008 9:46
Hej Musser

Nu har jeg læst, at Vibeke er til barnedåb, så hun kan ikke svare dig.

jeg har også været inde og lede på nettet og vil gerne guide dig til de lejligheder, hun har set.

Du skriver boligportalen i søgefeltet og den øverste du får frem går du ind på. Du kan så vælge om det er leje eller køb af bolig. I næste billede kan du i højre side vælge postnummer og by og indsætte den ved at klikke på indsæt. Når du så klikker søg kommer alle lejligheder frem der er ledige og de første 2 er ældreboliger for en over 50. Det er en af dem Vibeke mener.

Du kan også finde bolig i Ebeltoft ved at skrive bolig,Ebeltoft i søgefeltet, så kommer en masse mæglere frem. Der kommer Ebeltoft Boligforening frem og du kan søge på ledige boliger. Der er ingen nu, men der kommer i efteråret, de ligger i Skanseparken og er 4 vær. med nyt køkken og toilet, der er husdyr tilladt.

Skriv tilbage, hvis du er i tvivl.

Kærligst Helle

Den gamle fra før på Hope
Musser6
Re: Social derouete
20 Sep, 2008 14:36
Kære Vibeke
Det lyder interessant. Vil du ikke nok skrive nærmere til mig!? Taler vi om Ebeltoft?
Kærligst Musser
Hellex
Re: Social derouete
20 Sep, 2008 16:15
Kære Musser

Har du ikke læst det indlæg, jeg har skrevet til dig kl.9.46??

Det er den lejlighed Vibeke omtaler i Ebeltoft, jeg guider dig til. Der er endda to lejligheder i samme kompleks, men den ene er sat ned.

Kærligst Helle
Any.
Re: Social derouete
20 Sep, 2008 20:54
Hej Musser.
selv ønskede jeg kun at bo i Ebeltoft, da jeg selv stod uden bolig, meldte mig ind som søgende i div. boligforeninger bla, Djurslands Boligforening, og da jeg var mest opgivebde fik jeg tilbudt en bolig som jeg sagde ja til trods jeg var nr.9,og fik nej, da en før mig sagde ja, ca. 14 dage efter fik jeg tilsendt lejekontrakt til underskrift, da de sprang fra, i dag vil jeg ikke bytte med det jeg drømte om.

Så søg vidt og bredt, måske bliver du lige så heldig som jeg,- men hvor er det svært at være dig lige nu, jeg ønsker for dig du får hjælp af de højere magter som jeg fik da jeg selv havde opgivet alt da jeg havder gjort hvad jeg kunne.
Håber det bedste for dig, jeg glemte bare at lade nissen blive i den gamle bolig, så lige nu kæmper jeg med at han må forsvinde. Any.
Musser6
Re: Social derouete
21 Sep, 2008 13:59
Kære Any,

Tusinde tak for dit svar til mig - jeg har det rigtig skidt. Håbløsheden er det værste. Jeg kan overhovedet ikke se mig selv i en anden bolig - jeg er så glad og tilfreds med "mit" dejlige hus, som du ved er 200 m fra strand og samme afstand til skov og hvor mine katte kan boltre sig såvel inde som ude.
Jeg tror ikke at jeg klarer detteher uden alkohol - stadig har jeg holdt stand, men jeg er bange for,at det er en stakket frist!
Jeg håber meget, at du og iøvrigt alle på Hope forstår, hvad det er jeg mener?

Kærligst Musser
Re: Social derouete
22 Sep, 2008 8:13
Hej Musser.

Jeg kan se Hellex har svaret dig, så nu er det bare med at komme igang, mens de er ledige :-)

Det nytter altså ikke at drikke på det. Det er "kun" en flytning vi snakker om. Hvis du har læst med den sidste tid, kan du se Sanne også har måtte træffe nogle beslutning, der gør at hun må flytte til noget mindre, hun har også måtte skille sig af med sin lille kat.

Any skriver også at det lykkes hende at finde et sted og bo, og i det område hun gerne ville.

Birk har ventet og ventet på at flytte fra sin skurvogn og ind i sit hus, også det ser ud til snart at lykkes.

Så kom du igang ned at søge en af de tre lejlighedder :-)))

Hejsa Vibeke.
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind