Velkommen! Log ind Lav ny profil

Han vil have jeg flytter med vores barn fra HANS andelsbolig

Indsendt af Inna
Hej alle,
Kan I hjælpe mig for jeg kan intet information finde på internettet!
Min kæreste, som vi har boet sammen med i over to år (og jeg har haft adresse der i de to år), vil gerne have jeg og vores barn skal flytte fra HANS lejlighed.
Det er en andelslejlighed. Hvad kan jeg gøre? Jeg vil gerne blive boende også i forhold til mit barn, jeg vil ikke have han skal bo langt væk fra hans mormor, som ligenu er i bygningen ved siden af. Hvis jeg flytter vil jeg formentlig have meget længere over til hende og vil derfor ikke få så meget hjælp, som jeg kan lige nu.
Jeg beder om hjælp til at finde ud af hvad mine muligheder er. Jeg søger selvfølgelig en lejlighed til mig og min søn, men det er så SVÆRt at finde noget som jeg kan betale. Vores nuværende lejlighed vil jeg kunne sagtens betale alene, fordi den bare ikke er så dyr, som noget andet jeg vil så skulle finde.
Det skal også siges at min kæreste tjener MEGET meget end jeg gør og jeg synes derfor det er så uretfærdigt, at jeg skal flytte..

Håber I kan hjælpe.

Olga
Re: Han vil have jeg flytter med vores barn fra HANS andelsbolig
08 Mar, 2018 9:20
Hej Olga

Allerførst vil jeg sige, at det lyder som en aldeles ærgerlig situation i er kommet i. Men dernæst vil jeg sige at det jo er ham der ejer andelen, og ikke dig. Derfor har du ingen muligheder, medmindre han frivillig går med til det. Havde i været gift kunne der også komme noget på tale om at dele ved et evt salg. Men som kæreste har du ingen retmæssig baggrund for at kunne forlange at du skal blive boende. Desværre.
Jeg håber i finder noget nyt at bo i snart.
Re: Han vil have jeg flytter med vores barn fra HANS andelsbolig
20 Mar, 2018 10:40
Kære Olga
Sikke en træls situation! Det er altid noget rod at gå fra hinanden, og især når der er et barn involveret, og det ikke er lige til at finde et nyt sted at flytte hen. Desværre vil jeg ikke mene, at du kan gøre noget, når det er din kæreste, der ejer lejligheden. Udover selvfølgelig at tale med ham, men hvis han ikke vil flytte, så er der nok ikke så meget, du kan gøre. Jeg ved, det kan være svært at finde en god lejlighed, især hvis den samtidig ikke må være for dyr - men der er nok ikke så meget andet at gøre, end at blive ved med at lede. Jeg krydser fingre for, at det lykkes at finde noget snart!
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind