Velkommen! Log ind Lav ny profil

har min mand et problem

Indsendt af irene
Hr. Nielsen
Re: har min mand et problem
18 Dec, 2004 0:40
Kær C.L.

Hvor er du sød, og hvor har du dog ret.

Kærligst

Nielsen
Maj
Re: har min mand et problem
18 Dec, 2004 11:19
Hej Irene og alle I andre.

Jeg er også ret ny i dette forum, og hvor er det dog dejligt, at finde mennesker der forstår ens situation. Nogen der kender til det, at være gift med en alkoholiker. Jeg har beskrevet min situation i indlæget "hvorfor skal det være så svært".
Som du skriver i dit første indlæg, må vi mangle hjerneceller, siden vi bliver i sådan et ægteskab. Når man ved at det skader børnene - At han svigter den ene gang efter den anden.
Hvordan kan det være, at man bliver ved med at tro på det, når han lover noget. Jeg kan ikke fatte, at jeg ikke gør noget ved det.
Hele ens familie er ved at gå i opløsning, medens man selv står og ser til ved sidelinien, uden at gøre noget.
Jeg håber for dig, for mig selv og alle I andre, at vi igennem denne side får mod og handlekraft til at komme igennem det.

Kærlig hilsen Maj.
mrslangholz
Gir jeg op for nemt?
01 Jan, 2018 22:59
Jeg har været sammen med min mand i 10år (vi har fire børn) og ca hver halve år falder han i druk og er væk til langt ud på natten og i tiden i mellem kan jeg ikke få fat i ham og når han kommer hjem kan man ikke snakke med ham fordi der er han så fuld at ligemeget hvad man siger så har han ihvertfald ikke gjort noget galt det er bare mig der er så sur (af og til har han også prøvet på at score mine veninder når han var fuld) dagen efter har han det så skidt med det han har gjort det er desværre bare glemt igen inden der er gået en uge. Jeg har en gang forsøgt at gå fra ham men der blev han indlagt på psykiatrisk hospital og jeg havde det skidt med at forlade en der lå ned. Men problemet er der desværre stadig og jeg er nået til nok må være nok jeg kan ikke mere og næste gang det sker (for det gør det jo desværre nok) så har jeg skrevet et brev til ham han kan læse når han står op igen.
Det har taget mig lang tid at komme hertil for hver gang han har været ude og drikke føler jeg lidt det er mig der overreagerer fordi jeg ikke kan unde ham en aften ude men det kan jeg godt det kunne bare godt være rart at vide på forhånd og det ikke er en pludselig indskydelse en lørdag formiddag for det ødelægger en helt weekend for mig. Han siger selv han ville blive meget ked af det hvis jeg gjorde det samme mod ham
Det skal siges at i perioderne imellem er han helt perfekt og der har vi det godt sammen og det er det der gør det så svært for han sårer lig dybt når han tager sine drukture men jeg når næsten at opbygge min tillid helt til ham igen.
Bare et lille pip fra mig kan se tråden er gammel men har brug for at høre at det er ok jeg vælger at forlade ham eller om det bare er noget jeg må leve med
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind