Velkommen! Log ind Lav ny profil

Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?

Indsendt af DenNøjsomme
Nette
Til Trille
19 Nov, 2015 22:50
Hej Trille
Jeg står i samme situation som dig! Du er ikke alene!
Vi har dog en dreng sammen på 2 år. Jeg ejer også huset vi bor i og han kan bare fise af med det samme! Men han vil ikke pga vores barn! Jeg er så dum at jeg tilgiver hans sindsyge humørsvingninger (og ludomani) hver gang! Han er jo faren til mit barn.. Og en god far når han er glad, vel at mærke.
Jeg smider ham nok ud 2 gange om ugen, men han kommer tilbage..

Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan man er stillet som enlig mor i eget hus?
Jeg kan umuligt bo her alene med min ene løn :-(
Re: Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?
19 Nov, 2015 23:55
Hej alle her i tråden...

Blir nødt til at undre mig, da det ikke fremgår af skrivene i denne tråd, hvordan det handler om vanskelighederne ved, at være pårørende til alkoholikere...???

Jeg kan jo sagtens tage fejl og hvis jeg gør, kunne det bare være godt, hvis det var lige præcis det, der var et tydeligere udgangspunkt...

Ellers tænker jeg, at det er andet steds, disse ting skal undersøges/debatteres på...

Kunne eksempelvis være at google det...!!!

Søs



Redigeret 2 gang(e). Sidst redigeret 20/11/2015 13:42 af Søs.
Re: Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?
20 Nov, 2015 10:51
Hej Søs.

Godt spørgsmål smiling smiley

Da jeg svarede, så tog jeg det for givet, at spørgsmålet havde noget med en fordrukken mand at gøre- trods alt er spørgsmålet lagt på Hope - hvor ingen burde være i tvivl om, at Hope er et alkoholforum.

Men desværre, forum er blevet alt andet end et alkoholforum, og et forum der totalt udelukker enhver snak om, besværlighederne ved at være pårørende (sådan til en almindelig gedigen fordrukken "tosse"winking smiley - tænk om man kom til at støde nogen...af de dèr evindelige dramaqueens, der egentlig og aldrig har haft et reelt ønske om f.eks at stoppe og som evindeligt siger goddag og farvel på Hope. - uden at have rykket sig en tomme.

Kedelig udvikling - og en sørgelig ende for Hope - at ende som en Brevkasse for alt andet end hvad forum er beregnet til.

Så fik jeg luft - og tager dit indlæg til eftertanke, i forhold til evt. fremtidige (alkoholrelateret) svar

Ellers håber jeg du har det godt Søs - bliver altid så glad og taknemmelig når jeg "ser" dig her på Hope. Taknemmelig fordi du var her, også for mig, dengang forum havde anderledes højt til loftet.

Kh Ingrid - som stille lister af igen smiling smiley
nikoline
Hvordan står jeg stillet
04 Jan, 2016 21:40
Hej
Jeg er i vildrede .jeg vil hører hvordan står jeg stillet .jeg er flyttet ind til min kæreste vi ha kendt hinanden i 18 måneder og vi har det godt
Det er hans hus .men vi har lige fået lavet en tilbygning med nyt badeværelse og bryggers .
Og nu vil vi lave nyt køkkenet
Så det der plager mig meget
Hvis der sker ham nået og han har 2 voksne børn
Kan de så smide mig ud da de skal arve sin far .
Jeg står jo ikke nogle sted andet st jeg har min adresse og selvfølgelig min personlige ejendele
Håber at du kan give mig en svar
Re: Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?
06 Jan, 2016 10:49
nikoline.

Du må nok kontakte en advokat for dit spørgsmål. Desværre står du meget dårligt, medmindre din kæreste skriver et testamente. Hvorfor gifter i jer ikke, og ved samme lejlighed også skriver testamente til fordel for hinanden ... det kan jo også ske, at DU dør først.

Hans børn arver deres far, og uden ægteskab OG testamente står du uden rettigheder, huset er hans og derefter hans arvingers ... arvesager kan være kompliceret, måske han var enkemand før du kom til, og dermed skal skifte med sine børn før nyt ægteskab kan indgåes.

En advokat kan hjælpe med dine spørgsmål, og det er fint at være på forkant med enhver situation, som tiden går og i sammen får investeret i huset, er det rimeligt at også du, i tilfælde af ...ikke bliver kastet på gaden, med andet end det du kom med. En advokat kan sagtens hjælpe og rådgive på en måde så ingen kommer i klemme.

Vh Ingrid
krølle
Re: kan man kræve erstatning for hærværk
22 Feb, 2016 22:06
Hej.hvad gør jeg i denne situation.

Jeg er flyttet fra mig kæreste. på grund af narko og vold.
Leje målet står i mit navn,men han ville ikke lade mig komme ind og hente mine ting mit tøj samt børne tøjet til vores fælles barn.Han har efter følgende smadret mit arbejdsrum. og ejeren af huset vil have erstatning for ødelæggelserne. Hvem skal betale for Hans hærværk! Politiet vil ikke tage imod en anmeldelse .
FINN NIELSEN
HUSLEJE.
18 Apr, 2016 19:13
VI HAR VÆRET GIFT I 45 ÅR OG SKAL SKILLES.VI HAR HUS OG SÅ ER DET VI SKAL HAVE EN LEJLIGHED HVER. VI HAR STADIG HUSEET HUSET OG HUN FLYTTER I EN LEJLIGHED OG SIGER JEG SKAL BETALE DET HALVE AF HENDES HUSLEJE I LEJLIGHEDEN OG BETALE HUSET OGSÅ ER DET VIRKELIGT RIGTIGT AT DET ER SÅDAN
Hej til jer som læser dette. ☺️

Min kæreste/eks og jeg gik for en månedstid siden fra hinanden. Han har så fået sig en ny lejlighed, og har flyttet sine ting fra vores gamle fælles lejlighed.
Vi står begge på kontrakten til den fælles lejlighed, som er blevet opsagt da vi sluttede forholdet. Jeg er så nødsaget til at blive boende i vores gamle fælles lejlighed til 01 juli.

Mit spørgsmål lyder så på, om jeg må skifte låsen Til lejligheden, da han ikke vil afleverer nøglen, men har flyttet alle sine ting, og fået et nyt sted at bo, men samtidig stadig står på lejekontrakten her?

Jeg er har det bare psykisk dårligt, over han har en nøgle hertil, da vi ikke er de bedste venner efter forholdet sluttet. Han vil heller ikke give besked om hvis han kommer.

Håber nogen kan give mig et form for svar☺️
På forhånd tak
Pårørendenørrebro
Re: Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?
15 May, 2016 8:00
Hej finn og iben
I har begge skrevet i et forum for pårørende til alkoholmisbrugere Øh hvorfor? Anyway Iben kontakt din udlejer og forklar situationen så kan du eventuelt få grønt lys herfra og så skifte låsen med udlejers tilladelse. God pinse :-)
Jeg bor sammen med en mand og nu er vores tid forbi... Vi har det virkelig dårligt og jeg vil rigtig gerne ha st han flytter..
Jeg står alene på lejekontrakten, har haft lejligheden i 25 år. Han har boet hos mig i 8 år, vi er ikke gift.
Hvordan får jeg ham ud, hurtigst muligt?
Re: Hvordan gør man, når man 'smider en mand ud'?
15 May, 2016 19:46
Jeg står over for at skulle flytte mit evindelige problembarn ud af min lejlighed, som jeg betaler alt til og jeg står alene på lejekontrakten... Det indtager flydende væsker hver dag og ender altid op med at bøvse, dryppe og hoste, så jeg er bange for, at det indvendige kommer med op... Jeg har forsøgt at dæmme op for muligheden for det store indtag, men intet hjælper... Jeg så træt af, at jeg skal leve med og holde til følgerne af et dagligt indtag, så hjælp, please...
Hvordan kommer jeg af med den skide opvaskemaskine...?
Søs
Min veninde er skilt fra sin mand for to måneder siden han nægter at flytte hvad gør hun ? Der er børn i ægteskabet han har aldrig bidraget med noget i ægteskabet i 10 år ligger kun på sofaen og nu er nok siger hun hvordan får hun ham ud ?
meget langt emne... kærester i 13 år boede i mit hus -byggede om , så der var værelser til hans børn - mit realkredit lån steg - og et banklån på 4000. 00 . han ku ikke stå for noget så alt i mit navn - han nægter at betale noget som helst - huset ikke færddigtgjort- så vurdering ligger under realkreditlån - eksen lovede at hjælpe med at lave det sidste - men aldrig holdt sin aftale -flyttede med sin nye dame lige overfor mig - så han var tæt på og ku hjælpe med det sidste -ikke holdt aftale. kræver nu sine ting som han ikke har afhentet i et år - stillede op m. 3 pers. mod en - jeg bød på kaffe, så vi ku aftale hvordan - det nægtede han ville bare have sine ting - har aldrig ryddet skuffer og skabe -tog kun sit tøj da han gik - hvad gør jeg - han afsluttede med at sige så fik jeg et polititilhold ????`- jeg næter ikke at udlevere hans ting - ber bare om han hjælper m. oprydning ogsså
venligst bq
Hvad søren gør man, når manden er blevet et stort problem - og man tilsyneladende ikke kan få lov til at komme ordentligt ud af et forhold. Udover andre problemer i hans liv, er han også blevet arbejdsløs igen - og det kan mænd altså ikke tåle. Nu er han pludselig vendt, fra at være den sødeste i verden til at være den mest aggressive, højtråbende, ubehagelige og utålelige stodder i verden - og ingen fornuft eller beroligende ord, ej heller et kram, kan få ham på ret kurs, han respekterer slet ikke almindelige normer for en samtale eller mig som kvinde, eller kan tilsyneladende fungere under normale rammer. En voksen mand, der er over 50, er nu vendt hjem til sin mor på langt over firs, og dér kan man selvfølgelig altid få det som man vil have det. Han blev pludselig også voldelig overfor mig og begynder at virke, som om han har virkelig psykopatiske træk (lad mig være i fred !) og jeg er virkelig utryg - OG NU kommer det allerstørste af problemerne, for selvfølgelig skal han have de sidste af sine stumper, MEN efter at jeg har fået skiftet mine låse (det er MIT hus og han var ikke tilmeldt adressen), for bare at få fred i nogen tid, SÅ har han åbenbart lukket sig ind med en låsesmed og gået og plukket, hvad han nu havde lyst til. Jeg tror måske, at dette har været den eneste gang, men nu kan jeg se, at han også har været i haven - og helt sikkert i huset - én gang til - og jeg kan se, at fra mit nye nøglebundt er fjernet en af mine sprit nye nøgler, som jo egentlig skulle udgøre min tryghed og indgangsporten til mit nye liv. Som den psykopat han er, har han helt sikkert bare smilet til naboerne - og JA, psykopater kender jo heller ikke andre menneskers grænser eller forstår, når de sårer andres følelser eller rører ved deres tryghed. HVAD pokker gør man ??
Den bemærkning som Bobo ytre med at man skal SØGE FULD FORÆLDRE MYNDIGHED, kan jeg ikke lide. Jeg synes det er utroligt som folk idag bruger børn som ammunition mod hinanden.

Det er ikke nogen der siger at bare fordi forældrene ikke kan enes i husstanden, at den ene så skal kæmpe om at have børnene. Det er nok det mest groteske jeg nogensinde har hørt!

Når man flytter fra en person som ikke frivilligt vil smides ud, så handler det om at finde den bedste løsning for ALLE, især børnene. Og ved at skabe splid og ballade, løser man intet. I mange tilfælde kan man måske vinde børnene på papir, men i børnenes hoved, var det jo dig der tog mor eller far fra dem. Og det glemmer de aldrig.

Brug nu hovedet når et hus skal splittes op, og gør det i mindelighed. Bare fordi jeres tidligere samlever ikke længere er den i holder af, så behøver man ikke bliver et ondt og hævngærrigt menneske, med mindre det selvfølgelig er den slags person i ønsker at være, og den slags person jeres familie og børn skal opleve i er.

Hvis i kigger indad, så tror jeg det er de færreste som virkeligt ønsker at være stemplet, som "Hende eller ham den onde eks, som ødelagde det hele".

Når det er sagt, så er der flere ting, i det.

Jeg giver flere ret i at det nemmeste er selv at flytte når boligen er fælles. For juridisk at kunne gennemfører en skilsmisse, så skal man sepereres, og derfor ikke bo sammen. Er man ikke gift, er det jo lidt nemmere, da man ikke skal vente i 6 måneder, men man kan bare flytte og så er den potte ude.

Selvom lejlighed/hus måske står i dit navn, så er det ikke altid lige let at slippe af med den anden halvdel, men der er et par juridiske forholdsregler at tage ved note.
1. Du skal varsle den anden person en udflytningdeadline. Efter denne dato har du ret til at skifte låse på deres regning, i så fald de ikke har afleveret nøgle, og du kan opmagasinere deres ting på deres regning. Der er også den populære "Jeg stiller dine ting ude i regnen eller på lossepladsen" men det er ikke så godt da du ikke ejer deres ting, og derfor kan stå med en ansvars pligt.
2. Du skal gøre dig helt klart, at det du kæmper for, er retten til at blive boende i lejligheden/huset, og derfor skal du vurdere om det er kampen værd. Hvis du som sagt råder alene over denne lejlighed, eller dette hus, så kan du alene sætte huset til salg, eller opsige lejligheden, og så sker der automatisk en tvangsudflytning ved opsigelse eller endt salg.
3. Som ægtefælle har man gensidig forsørgelse, og det betyder at man ikke kan smide folk på gaden, og du har derfor en pligt til at hjælpe med at finde en bolig, og ikke at ligge systemet til større last. Den kan forhindre dig i længere tid, hvis den ægtefælle er doven. Min egen bror var gift i 10 år pga, dette og han ville kun de første 2 år, de sidste 8 år gik med at få hende smidt ud.

Når man så er kommet så langt, at man har fået delt husstanden op, så kommer det til børnene. I Danmark har begge forældre som udgangspunkt fælles forældre myndighed, det betyder at de har LIGE RET. Det er der mange som ikke tror, de mener mor altid sidder med det bedste kort, men det er ikke korrekt. Retten er 100% lige. Og derfor er der ingen som skal regne med at en myndigheds sag er nem, fordi de f.eks er mor til børnene. I en sådan sag skal man bevise at modparten ikke har nogen intention om at varetage børnenes tarv. Det betyder at man skal udstille et andet menneske som en dårlig forældre. Det kræver i sig selv en helt speciel psykke, hvis dette kun er for at få børnene. Men hvis den anden forældre, f.eks. drikker, eller slår børnene, så er sagen jo noget nemmere, da det har lidt mere rod i virkeligheden. Men i drømmer ikke om hvor mange sager som afvises da det bare er to sure forældre der kaster skidt på hinanden, bare for hævns skyld. Det er useriøst og har intet med børnenes tarv at gøre, og derfor stemples i begge utroværdige. Og en ny sag bliver derfor svær at få sat i stand. Derfor er det vigtigt at man sætter sig ned og får lavet en aftale, så børnene får en ligevægtig hverdag. Dog findes der en masse eksempler hvor den ene forældre afgiver forældre myndigheden til den anden, netop fordi de ikke kan overskue det ansvar når de er single. Dette er forøvrigt meget normalt, og falder i de fleste tilfælde ud til mor. Da hun ofte er den som har taget sig af børnene og det huslige, men dette er ikke i 99% af udfaldene som nogle måske tror, nok nærmere 65% smiling smiley

Jeg håber dette kan give et lidt mere nuanceret indblik i processen, nogle her inde, mener at disse situation skal være en krigserklæring, og jeg kan tale ud fra egen og mange andre erfaring. Det er ikke en ønskværdig situation, hvis det kan undgås. Optrapning af en konflikt skal der to til, man kan ikke optrappe alene, men man kan være med til at dæmpe og løse. Men aggression vil næsten altid blive mødt med aggression, men derfor har i jo stadig ret til at sætte rammer og grænser. Men i tilfælde af ægteskab, så skal i regne med at det er en process som kan tage op til 2 år, fra start til slut, og ved almindeligt samlevende uden børn, er processen lynhurtig, maks 3 måneder med en standard lejekontrakt smiling smiley
Man kan ikke smide sin ægtefælle ud af en bolig, man selv står som lejer af, men man kan vælge at flytte, skriver du. Det kan nok være lidt svært i praksis, da man jo hæfter for huslejen.
Men hvis ægtefællen ikke vil flytte, kan man vel opsige lejemålet?
Hej det passer ikke man kan få politiet til at få en samleversk ud. Hvis han eller hun har adresse der. Uanset om boligen står i dit navn.man er enten tvunget til selv at flytte eller skifte låsen ud. Men det er squ ikke nemt når han sidder på sin røv og drikker bajer og sidder ved sin pc. Hvad gør man????. Fatter simpelthen ikke hvorfor han ikke bare flytter?? Er ved at køre ned på det.
Lejligheden står i mit navn. Vi har boet sammen i 14 år og da vi flyttede sammen sagde han at en af os en dag ikke elskede den anden mere skulle det respekteres, men han håndholder ikke sine egne ord, men forlanger 30000 før han vil flytte. og det fordi han har betalt tænder og briller til mig, jeg mener dog at det er sådan noget man gør når man bor sammen. Har i dag måtte sygemelde mig da jeg brød helt sammen til morgen, det er simpelthen ikke ok angry smiley
Jeg har en dranker af en mand, der kun er her fordi han har tag over hovedet. Vi er gift siden 2006, og er så træt af han ikke kan finde ud af at flytte fra huset jeg ejer!

Nu vil jeg se på det her igen, da nu har jeg fået nok. Det kan ikke være rigtigt man ikke kan komme af med ham uden der skal være vold og en anmeldelse om vold?

Er der mon nogen der kan hjælpe, da jeg gerne vil leve livet efter både at have mistet et barn, kræft og svær overlevelse, er her dog endnu.

Psykisk sygdom kan være årsagen, men hvordan kan man komme af med en pestilens uden lige, og som kun vil ødelægge ens liv?
jamen skal man bare gå fra hus og hjem for at få vedkommende ud? et hus man selv elsker og holder af kan risikere at blive ødelagt?

hvor er retsikkerheden ang. ejendom?
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind