Velkommen! Log ind Lav ny profil

Hvordan kan jeg hjælpe min kæreste

Indsendt af den onde og grusomme
den onde og grusomme
Hvordan kan jeg hjælpe min kæreste
16 Jan, 2018 0:10
hvornår udleverer man den man holder af? jo, jeg har nok gjort det flere gange, da jeg i starten af vores forhold havde lidt svært ved at forstå, det som jeg i dag ser som, en manglende evne til at holde igen. Når vi tog i byen og vi hyggede os allerbedst, så kunne det aldrig blive vildt nok. Der skulle lige drikkes lidt mere og gerne danses på bordene. Jeg syntes på sin vis at det var festligt og dejligt med en kæreste der kunne sætte lidt gang i den, men det endte altid med at jeg ikke kunne få hende med hjem, og ofte blev vi uvenner. i de situationer, har jeg grundet min egen usikkerhed ofte skældt ud, og sagt modbydelige ting. vi har endda været i totterne på hinanden. Jeg har ikke været sød, og jeg har i lang tid, følt skyld for at jeg har gjort hendes liv til et helvede.
Jeg tror jo stadig på det, for jeg synes ikke jeg kan være bekendt at påtale det som jeg ser, æder vores forhold op. Hun drikker. I starten troede jeg det var hygge. Når man fik gæster. Men nu efter 3 år, hvor jeg nok har været særlig opmærksom i hvert fald det seneste år, kan jeg se, at det er forbundet med løgne og små historier, som gør at hvis ikke der kan komme en øl på bordet herhjemme, så er der pludselig et ærinde ude i byen. Hun kan foregive at blive sur på mig, bare for at få en grund til at forlade huset. En rus har for mig oftest været forbundet med fest, og til tider, så har jeg drukket hurtigt for at nå til det festlige, men her er ikke mere fest. 3 genstande, så begynder jeg at kunne høre en forandring i stemmeføringen og tydeligheden af udtale, 5 øl så bliver alt pludselig negativt....... jeg påtaler problemet....... går i seng, hører den 6. den 7. blive åbnet og ved at jeg står med lorten næste morgen.
Arbejde og møder, der er hun skarp. Men resten sejler, og jo mere det sejler, jo mere er hendes trang. Jeg er væk om aftenen et par gange om ugen. hun søger ro og tid til sig selv. og jeg plejer at opmuntre hende, når jeg kører, med....... gør noget gost for dig selv, nyd roen, jeg glæder mig til at komme hjem igen..... men ved godt at når jeg kommer hjem, så har hun drukket, og hun har igen fundet noget negativt hun kan dvæle i.
Min kæreste er det sejeste, kreative, iderige, spontane, imødekommende, kærlige menneske jeg i mit liv har mødt. Jeg var solgt da jeg mødte hende. hun har støttet mig i stort og småt, og nu er hun væk i selvbebrejdelse, had, og løgne. Kæmpende for at holde facaden, men i forfald når dørene er lukkede. Fra modig og selvsikker, til mere og mere ængstelig. Og jeg står naivt på sidelinjen, vil gerne tro at hun, som hun siger kan selv. Men hun kan ikke, og jeg kan heller ikke. Tier når jeg snakker med andre, men har et større og større behov for at fortælle. behov for hjælp. Jan jeg gøre noget. hvem kan? Har lige heldt alt ud som vi har i huset og fortalt at jeg gør det igen hvis jeg opdager noget. Jeg er ikke populær lige nu. Jeg har sagt at det må stoppe. Men hun siger det ikke har første proritet. hun har andet hun gerne vil have styr på først.....
Og ja. ..... jeg er jo årsagen til det hele. Siger hun :-(
Frisættelse
Re: Hvordan kan jeg hjælpe min kæreste
19 Jan, 2018 19:11
Du kan hjælpe dig selv: www.al-anon.dk

Vh
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind