Velkommen! Log ind Lav ny profil

kæresteforhold med hashafhænngig

Indsendt af triney
triney
kæresteforhold med hashafhænngig
12 May, 2018 19:22
det tynger mig for energi at min kæreste ryger hash.
jeg har brug for at være i balance men det virker uforendeligt med en kæreste der ryger hash.
han støtter ikke op om forholdet på den måde jeg ønsker og ved ikke om det er pga hash eller selve forholdet mellem os. jeg mener dog ikke at hashen hjælper på vores forhold.

nogle tanker?

7 år og jeg venter stadig på en forandring
Re: kæresteforhold med hashafhænngig
14 May, 2018 12:01
Ja, find et forum som henvender sig til misbrugere/pårørende med hash inde på livet...
Herinde handler det om alkohol, så du vil nok få mere ud af et forum, som omhandler Hash...
Søs
BoletteLine
Re: kæresteforhold med hashafhænngig
25 May, 2018 19:29
Hej Triney,

Jeg får lyst til at svare dig, uafhængigt af hvilken type misbrug vi snakker om. De fleste misbrugere har forskellige præferencer, ofte flere forskellige. Og problematikken er den samme uafhængigt af hvilken type misbrug misbrugeren foretrækker.

En ide kunne være at du fandt frem til nogle møder for pårørende til stofmisbrugere. Det hjalp mig engang for mange år siden.

Jeg er barn af en alkoholikerfamilie, alle mine kærester har haft misbrugsproblemer og jeg har i størstedelen af mit liv lidt under min medafhængighed. Find noget hjælp til dig selv. Læs nogle gode bøger: “forelsket i en drøm”, “kvinder der elsker for meget”, medafhængighedsbøger ol.

Den største udfordring ved at leve med en misbruger er at du mister din egen virkelighed og kun kan leve i forholdet så længe du tror på hans. Du er nød til at hjælpe dig selv til at blive din egen igen, ihvertfald hvis du vil fri af det.

En dag vil du se at det er ligegyldigt om han ikke hengiver sig til jeres forhold pga misbrug, personlighed, dårlig barndom eller andet. Facts er at han vælger ikke at hengive sig til jeres forhold og at du har ventet for længe. Velkommen i klubben og held & lykke
Re: kæresteforhold med hashafhænngig
14 Aug, 2018 17:29
Hej Triney

Jeg er så enig med Boletteline. Hvis du vil leve dit liv som du har lyst til, vil en misbruger aldrig kunne opfylde dine behov, men altid kun sine egne.
Hvis du ikke vil miste dig selv, så kom fasted, for det bliver ikke anderledes... Det kan jeg med garanti forsikre dig om.
Vær sød at omfavne dit eget liv Skattepige.

Knus fra mig.
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind