Velkommen! Log ind Lav ny profil

Antabus

Indsendt af Nythåb
Nythåb
Antabus
08 Dec, 2007 9:11
Har I i forbindelse med at I stoppede med at drikke taget Antabus ? Var det ikke svært at tage den første pille ? Jeg mangler nemlig styrke til at tage den første pille. Jeg har pillerne her. Jeg er bange for at jeg ikke kan undvære alkohol, da jeg ikke er så psykisk stærk. Hjælp mig med fortælle lidt om jeres historie så kan det være at jeg får mere mod på at tage den første pille.
Tak fra mig.
Re: Antabus
08 Dec, 2007 18:45
Hej Nythåb

Jeg blev ædru ved hjælp af antabus og havde ikke problemer med at tage den første pille. Jeg var bestemt heller ikke psykisk stærk, men det er jeg blevet. Tænk på den lille pille som din adgangsbillet til et bedre liv. Nu går det fremad for dig.

Mit ædru liv er så meget bedre end da jeg drak. Børn og barnebarn og mange glæder. Jeg vidste ikke da jeg tog den første antabus at mit liv var så rigt på lykke som det er. Det havde jeg fortrængt i alko-tågerne. Men det hele kom igen da jeg blev ædru.

Tag chancen. Eller rettere giv dig selv en chance for et bedre og rigere liv. giv dig selv 2-3 måneder som ædru. Du kan jo altid begynde at drikke igen hvis du vil. Men und dig selv at prøve at leve ædru. Gerne ved hjælp af antabus. Bare du er ædru er det ligemeget hvad vej du vælger at gå.

Og skriv gerne herinde om dine erfaringer. Både de gode og de dårlige. Vi er mange der gerne vil støtte og hjælpe dig.

KH Bonnie
Re: Antabus
09 Dec, 2007 8:54
Hejsa

Jeg vil lige tillykke med at du allerede er nået så langt, du har jo gjort mangeting.
1. Erkendt du har et problem
2. Turde sige det til andre (ellers havde du jo ikke have haft antabus nu)
3. Viljen til at gøre noget ved det
4. Bevistheden om det måske bliver svært

Så jeg forstår godt at du har betænkeligheder. Jeg fik aldrig antabus, jeg turde heller ikke, mente at det bare ville tage muligheden mn ikke lysten, et valg jeg ikke har fortrudt, men der er et meeget stort MEN ved det:
1. brugte knap etår på at holde op med at drikke
2. Jeg er ikke mindst blevet klogere gennem mange jeg har snakket med i AA, anatbus har hjulpet mange til at få lidt ro på, få arbejdet lidt med sig selv, finde ud af hvorfor de drak. (Det sidste var også nøglen for mig, da jeg havde fundet ud af det og taget hånd om det, så er det egentlig gået rimeligt nemt.

Så det er op til dig, gør hvad du føler er rigtigt, det eneste jeg vil sige er at du skal finde en metode der viirker for dig til at lade den første stå.

PS
Der er ingen der kan se du er på antabus, jeg har lagt mærke til ved diverse fester m.v., der er faktisk rigtigt mange der slet ikke drikker, og det er yderst sjældent der er nogen der kommenterer det overfor mig.

Så trods alle de tanker jeg har haft i denne retning, har der aldrig været meget ubehagelige situationer.

Kan du nu have det godt - håber at høre mere fra dig.

Bjarne
Anonym bruger
Re: Antabus
28 Nov, 2017 7:03
har aldrig taget antabus, men har hørt der er noget der hedder naltrexone som virker meget bedre. Tjek the Sinclair Method - udviklet i finland
Beklager, kun registrerede brugere må sende emner i dette forum.

Klik her for at logge ind